Çözüldü Excalibur G770 laptopun Wi-Fi sürücüsü evdeki interneti görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

qaz_ryo

Çalışkan
Yer
Istanbul
Merhaba. 12.nesil bir G770 laptopa sahibim. İçerisinde Intel Wi-Fi 6 kartı var ama asla düzgün çalışmıyor ve evimdeki internet hariç dışarıdaki tüm internetleri gösteriyor. Sürücüyü kaldırıp yeniden kurdum, çözülmedi. Şu an TN-WN422G antenli adaptör kullanıyorum ama o da USB portu harcıyor. Başka bir şey takamıyorum. Nasıl çözerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopu başka yerde dene, olmazsa servise gösterirsin.

Evinizdeki internete telefondan bağlandığınızda sorun yaşıyor musunuz? Kopma oluyor mu?

Telefonum da düzgün. Üstelik laptoptaki Wi-Fi kartı ile bağlandığımda bu ağ eski bir güvenlik standarttında yazısına benzer bir yazı çıkartıyor. Windows 11 25H2 kullanıyorum, eskiden böyle olmuyordu.

Laptopu başka yerde dene, olmazsa servise gösterirsin.

Hocam modemle aramda duvar var ama TP-Link USB Wi-Fi adaptörle denediğimde aynı yerde çalışıyor.

Sorunun oluştuğu video.

Evinizdeki internete telefondan bağlandığınızda sorun yaşıyor musunuz? Kopma oluyor mu?

Telefonumda düzgün. Üstelik laptoptaki Wi-Fi kartı ile bağlandığımda bu ağ eski bir güvenlik standarttında yazısına benzer bir yazı çıkartıyor. Windows
Tanıdığın varsa onun evine götürüp dene laptopu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…