Detaylar
Kim cevapladı?mencolarado
Başarılı
Buradaki USB charger Support demek "telefonunu PC kapalıyken şarj etme anlamına geliyor" diye biliyorum.
USB Charger Support, PC kapalıyken de USB portunun cihazları şarj etmesini sağlıyor. Type-C portundan şarj olan cihazlar da var ama Excalibur gibi oyun laptoplarında güç gereksinimi dolayısıyla bu pek mümkün olmuyor zira adaptör 200+ Watt iken Tip-C en fazla 100W destekliyor.
ratak4235
Uzman
Peki düşük güç ile de olsa şarj edebilir miyiz?USB Charger Support, PC kapalıyken de USB portunun cihazları şarj etmesini sağlıyor. Type-C portundan şarj olan cihazlar da var ama Excalibur gibi oyun laptoplarında güç gereksinimi dolayısıyla bu pek mümkün olmuyor zira adaptör 200+ Watt iken Tip-C en fazla 100W destekliyor.
Bunun için portun Power delivery desteklemesi gerekiyor, Casper sitesine baktığımda ise böyle bir bilgiyle karşılaşmadım. Cihazda bulunsaydı zaten Casper göze bolca sokacaktır, düz bir Type-C portu olduğunu düşünüyorum. Haliyle Type-C üzerinden cihazı şarj edemezsiniz.
WmWAr53
Uzman
150 w şarj aleti var. Ben laptobu type c ile düşük hızda bile olsa şarj edemezmiyimUSB Charger Support, PC kapalıyken de USB portunun cihazları şarj etmesini sağlıyor. Type-C portundan şarj olan cihazlar da var ama Excalibur gibi oyun laptoplarında güç gereksinimi dolayısıyla bu pek mümkün olmuyor zira adaptör 200+ Watt iken Tip-C en fazla 100W destekliyor.
- Makaleler
- 1
Edemezsin.150 w şarj aleti var. Ben laptobu type c ile düşük hızda bile olsa şarj edemezmiyim
Yeni konular
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-