Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 13
Hatırladığım kadarıyla kasaları dandik, ileride saçma sapan kronik sorunlar çıkarıyorlar ve Linux çalıştırmıyorlar. (Linux çalıştırma yöntemleri var ancak ek çaba gerektiriyor.)
OnePC 4
Başarılı
Windows 11 kullanıyorum ama hocam. Linux ne gibi işime yarayacak ki?Hatırladığım kadarıyla kasaları dandik, ileride saçma sapan kronik sorunlar çıkarıyorlar ve Linux çalıştırmıyorlar. (Linux çalıştırma yöntemleri var ancak ek çaba gerektiriyor.)
Uyuyan Sincap 115
Bilgin
Hocam 2013 model casperim vardı. İlk sene hdd bozuldu değişime gitti. 2. sene ekran kartı yandı. Ekran kartını deaktive ettiler apu işlemcisiyle çalıştı ardından sağdaki tüm girişler iptal oldu. Sence birdaha casperin kapısından geçer miyim?
Yakın arkadaşım casper via modeldi galiba telefon aldı 3 ay sonra yazılımı çöktü
. Aynı paraya ben A35 almıştım hala sorunsuz yavru.
Casper genele yaşattığı bu olumsuz vakalardan sonra cidden kendinden nefret ettirdi.
Yakın arkadaşım casper via modeldi galiba telefon aldı 3 ay sonra yazılımı çöktü
Casper genele yaşattığı bu olumsuz vakalardan sonra cidden kendinden nefret ettirdi.
Uyuyan Sincap 115
Bilgin
Sorunu hemen belli olmaz, 1 yıls gösterir kendini. Kronik soğutma sorunu var tüm modellerde. Casper'ın çalışanları bile Casper'ın laptopunu kullanmıyorlardır![]()
Aynen öyle. Monster mesela çalışanı da kullanıyor tulparları nispeten kaliteli. Ama casperin hiçbir elle tutulacak yanı yok. Ucuz da değil.
KayseriL3e 115
Bilgin
Monster'i Casper'a göre tercih ederim ama ikisinin de kasa kalitesi (Clevo'lu modeller adına söylüyorum) çok sıkıntı. Edge kullandığım zamanlarda bir keresinde fan yanmıştı. Kırılmaya çok müsait yapıları var bir de.
OnePC 4
Başarılı
Sizin Excalibur kaç modeldi hocam? Yıl olarak soruyorum? Birde kasa olarak metal kasa diye biliyorum.Monster'i Casper'a göre tercih ederim ama ikisinin de kasa kalitesi (Clevo'lu modeller adına söylüyorum) çok sıkıntı. Edge kullandığım zamanlarda bir keresinde fan yanmıştı. Kırılmaya çok müsait yapıları var bir de.
Captain Skriniar 115
Üstün
Çünkü berbat. Kasa kalitesi yok, ısınması için ellerinden geleni yapmışlar ve başarmışlar. Aynı fiyatta çok daha kaliteli seçenekler var.
OnePC 4
Başarılı
Benimki neden ısınmıyor diyorum anlamıyorum. Benim cihazda mı bir gariplik var?Çünkü berbat. Kasa kalitesi yok, ısınması için ellerinden geleni yapmışlar ve başarmışlar. Aynı fiyatta çok daha kaliteli seçenekler var.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Control Resonant GPU Benchmark sonuçları - 35 farklı GPU test edildi
- Mordor Kumpircisi
-
-
-
184 cm, 69 kg ektomorf yapılı biri için hacim ve kas kütlesi odaklı antrenman programı önerisi
- Nelson Van Alden