Neden övmeye çalıştığınız belli oldu. 3 günde bir sorun göremezsiniz zaten öyle bir cihaz olsa piyasada duramaz. Zamanla görürsünüz kötü olduğunu. Lenovo LOQ varken Excalibur almanız kötü olmuş ama hayırlı olsun ne diyeyim.
Ben övmüyorun sadece neden ısınıyor diyorsunuz onu anlamıyorum. 3 gün bile olsa saatlerce kullanım sonrası hiç ısınmaması, soğuk kalması artı bir avantajdır bana göre. Ben dediğinizi anlamıyorum sadece.

Doğrudan kalitesiz denecek bir cihaz sayılmaz aslında. Metal kasası falan var ama mükemmel bir cihaz değil tabii ki. Sizdeki sıcaklıklar ne durumda bilmiyorum ama şu videoda GPU 80 üstü derecelerde geziniyor, hatta throttle oluyor. Ayrıca bu cihazın anakart şeması ve heatsink'i HP Victus 15 ile çok benzer, ki ikisinin de üreticisi Quanta. HP'de modeline göre 50-80W arası GPU limitli hali bile o kadar serin çalışmazken aynı heatsink ile limiti daha yüksek GPU kullanıldığında ısınma kaçınılmaz gibi.

Ben övmüyorun sadece neden ısınıyor diyorsunuz onu anlamıyorum. 3 gün bile olsa saatlerce kullanım sonrası hiç ısınmaması, soğuk kalması artı bir avantajdır bana göre. Ben dediğinizi anlamıyorum sadece.
Dostum daha yeni almışsın 2-3 günde neye ısınacak? Biraz zaman geçsin iç yapısı ve içindeki macun ve padler nasıl dayanacak göreceğiz.

Dostum daha yeni almışsın 2-3 günde neye ısınacak? Biraz zaman geçsin iç yapısı ve içindeki macun ve padler nasıl dayanacak göreceğiz.
Tamam da kullanıma göre biraz da olsa ısınması gerekmez mi? Ben ilk kez sıfır bilgisayar almıyorum. Daha geçen hafta abime Acer Nitro aldık, normal kullanımda bile ısınıyor. O da sıfır bilgisayar. Merak ediyorum sadece.

İnan senin bilgisayarın da ısınıyor. Acer Nitro'da blok klavyeye daha yakın yerleştirilmiş olabilir, o yüzden elinde hissediyor olabilirsin.

İnan senin bilgisayarın da ısınıyor. Acer Nitro'da blok klavyeye daha yakın yerleştirilmiş olabilir, o yüzden elinde hissediyor olabilirsin.
Onu nasıl öğrenebilirim programa falan bakıp sıcaklığına bakabilir miyim? Acer nitro da klavye değil bilgisayarın yan tarafı deli gibi ısınıyor bu arada.

Evet, bakabilirsin. Core Temp programını indirip bilgisayarı ısındıran programı aç. Bu sadece işlemci sıcaklığı gösterir eğer detaylı bilgi istiyorsan HWMonitor kullan ama o daha karmaşık gelebilir.
Acer nitro da klavye değil bilgisayarın yan tarafı deli gibi ısınıyor bu arada.
O zaman blok orada.

Onu nasıl öğrenebilirim programa falan bakıp sıcaklığına bakabilir miyim? Acer nitro da klavye değil bilgisayarın yan tarafı deli gibi ısınıyor bu arada.
MSI Afterburner yükleyin. Sonra da 2-3 farklı oyundaki değerleri buraya atın. Bir tane işlemciye yüklenen oyun (Valorant vs.) bir tane de hikayeli oyun değerleri.