Santrifüjlü Fan'a sahip laptop standı ile kullanmanız gerekir, soğutması berbat.

Hocam soğutması berbatsa neden ısınmıyor o zaman kaç gündür. Ezbere konuşuyorsunuz gibime geliyor. Dokunuyorum şuan, gram ısınma yok.
Dokunarak sıcaklık testi mi yapılıyormuş? Oyun esnasında işlemci ve ekran kartının sıcaklıklarını MSI Afterburner vs. programlar ile kontrol edebilirsiniz. Değerleri kabaca vereyim; Intel işlemci 90, NVIDIA ekran kartı 80 dereceyi uzun süreli olarak geçiyorsa ısınma sorunun vardır. GPU throttle yapıyorsa zaten sıkıntı.

Dokunarak sıcaklık testi mi yapılıyormuş? Oyun esnasında işlemci ve ekran kartının sıcaklıklarını MSI Afterburner vs. programlar ile kontrol edebilirsiniz. Değerleri kabaca vereyim; Intel işlemci 90, NVIDIA ekran kartı 80 dereceyi uzun süreli olarak geçiyorsa ısınma sorunun vardır. GPU throttle yapıyorsa zaten sıkıntı.
Dediğiniz gibi büyük bir ısınma problemi olsa en ufak dokunmada az da olsa anlaşılır. Fan sesi bile çıkmıyor.

Hocam soğutması berbatsa neden ısınmıyor o zaman kaç gündür. Ezbere konuşuyorsunuz gibime geliyor. Dokunuyorum şu an, gram ısınma yok.

Ezbere değil, şikayetleri ile nam saldı ondan. Eskiden Casper laptop da kullandım, komple markanın soğutması problemli. Bu tip 3. parti mallara ihtiyaç var. Ucuz etin yahnisi misali işte ek soğutma maliyetine sokturuyor, evvelden bu santrifüjlü fan çıkaran markalar tek tük gelirdi memlekete ve dolar+gümrük çok pahalıydı. Şimdi teknoloji kopyalanmış, rakip markalar çıkmış ve ucuzlamış. Sistem biraz çözülmüş.