Civelek61

Çalışkan
Merhaba, i7-12650H, RTX 3060, 16 GB, 1 TB SSD modelli Excalibur G870'e sahibim. Oyunu açtıktan 10 15 dakika içerisinde donuyor. İlk başta ısındığı için böyle yapıyor zannettim lakin sıvı metal uygulaması yaptım sıcaklıkları düşürdüm buna rağmen sorunum devam ediyor. ThrottleStop kullandım yine yara bandı olmadı. Cihazımın fanları temiz, içi de tertemiz bunları göz önünde bulundurabilirsiniz.
Sorunun videosunu şöyle bırakıyorum:

@Recep Baltaş aylardır rahat oyun oynayamıyorum, çözümü sizin forumda aramaya geldim yardımcı olursanız müteşekkir kalırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, i7-12650H, RTX 3060, 16 GB, 1 TB SSD modelli Excalibur G870'e sahibim. Oyunu açtıktan 10 15 dakika içerisinde donuyor. İlk başta ısındığı için böyle yapıyor zannettim lakin sıvı metal uygulaması yaptım sıcaklıkları düşürdüm buna rağmen sorunum devam ediyor. ThrottleStop kullandım yine yara bandı olmadı. Cihazımın fanları temiz, içi de tertemiz bunları göz önünde bulundurabilirsiniz.
Sorunun videosunu şöyle bırakıyorum:

@Recep Baltaş aylardır rahat oyun oynayamıyorum, çözümü sizin forumda aramaya geldim yardımcı olursanız müteşekkir kalırım.

Ekran kartının sürücüsünü DDU ile sil ve en yenisini kur.

Sorunun donanımsal olduğunu düşünüyorum. Yine de orijinal üreticiyi bulursak belki BIOS güncellemesi fayda edebilir.

Seri no nedir?

Günaydın Recep bey,
Seri numarası: SR002950486.
Format attım güncel sürücüler vs her şeyi kurdum sorunum halen devam etmektedir. Bunu da not olarak ekleyeyim.

Ekran kartının sürücüsünü DDU ile sil ve en yenisini kur.

Yeni format attım, en güncel sürücüyü kurdum sizce dediğiniz işlemi yapmama gerek var mıdır?

@Recep Baltaş bey geri dönüşlerinizi beklemekteyim.

Son düzenleme: