abdullah01

Çalışkan
3 ay öncesinden Casper G870 oyuncu laptopu adı altında satılın ürünü ne yazık ki aldık. Oyuna açıldığı gibi 100 derecelere çıkıyor, servise gönderilen üründe sorun yok sıcaklık değerleri normal denilip geri yollandı. Sıcaklık değerleri normal mi, ben mi abartıyorum? Yardımcı olursanız sevinirim.

3 ay öncesinden Casper G870 oyuncu laptopu adı altında satılın ürünü ne yazık ki aldık. Oyuna açıldığı gibi 100 derecelere çıkıyor, servise gönderilen üründe sorun yok sıcaklık değerleri normal denilip geri yollandı. Sıcaklık değerleri normal mi, ben mi abartıyorum? Yardımcı olursanız sevinirim.
Casper'da sorunlar bitmez. U.volt yaparak ısıyı biraz düşürebilirsiniz nasıl yapıldığını öğrenip. Zaten garantisi servisi rezalet. Bende günlük işlerimde g770 kullanıyorum. Çok ucuz bı marka her açıdan.

Woltaj sıkıntı değil düşürürüm ama sıfır aldığım ürün neden böyle boşa para veriyoruz bide çok güzel markaymış gibi öven youtuberler var. garip

Woltaj sıkıntı değil düşürürüm ama sıfır aldığım ürün neden böyle boşa para veriyoruz bide çok güzel markaymış gibi öven youtuberler var. garip
Onlar reklam alıyorlar ondan. 5 para etmez Casper şöyle düşün. Ben aldığım zaman ömür boyu bakım garantisi sunuyorlardı geçen göndereyim dedim. Kaldırdık o durumu ücretli bakım yaptırabilirsiniz dediler. Garantisi varken fandan sürtme sesi geliyordu. 3 kere gönderdim o dönem hep hallettik diye gönderdiler 1 ay sonra geri geldi ses. Bilgisayarcıya gösterdim o dönem neyi değişti hatırlamıyorum sorun ortadan kalktı. Bı kere ücretli klavye değiştirdim. 2 tuş 1 ayda yazı attı. Bı dönem 6 ay kadar sürdü ondada garantiye gönderdim mavi ekran verip duruyordu onuda çözemediler kendi kendine geçti. Say say bitmez. Bidaha selamını almam casperin. Sende başına bela almışsın haberin olsun zamanla anlarsın.

Nasıl bir ortamda kullanıyorsun? Casper'in kötü olması dışında kullandığın alan da önemli, dümdüz kucağına ya da masaya koyuyorsan bir stant yahut soğutucu alman uygun olur.