Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Oppie

Başarılı
Merhaba exitlagı denemek istedim. Ama açtığımda DNS bağlanamadı diyor ama modemde internet var gözüküyor neden böyle oluyor millet sorunsuz kullanıyor tekrar kapattığımda ise internet hemen geri geliyor uygulama açıkken sanki interneti blokluyor gibi.

Çözüm
Modem, ağ bağdaştırıcısı veya tarayıcı ayarlarında DNS ayarlıysa kapatın.

Kaspersky varken genelde modem veya harici uygulama üzerinden DNS değiştirince internet bağlantısını bozuyor. Bu saçmalıkları son 1-3 yılda oluşmaya başladığından kendim de kullanmayı bıraktım. Benzer bir antivirüs yazılımı da buna neden olabilir yani, farklı bir antivirüs kullanıyorsanız devredışı bırakıp da deneyebilirsiniz.
Modem, ağ bağdaştırıcısı veya tarayıcı ayarlarında DNS ayarlıysa kapatın.

Kaspersky varken genelde modem veya harici uygulama üzerinden DNS değiştirince internet bağlantısını bozuyor. Bu saçmalıkları son 1-3 yılda oluşmaya başladığından kendim de kullanmayı bıraktım. Benzer bir antivirüs yazılımı da buna neden olabilir yani, farklı bir antivirüs kullanıyorsanız devredışı bırakıp da deneyebilirsiniz.

Çözüm