anakin

Uzman
Normal CS2’de genelde 50-60ms alıyorum. Faceit girdiğim zaman ise minimum sabit 85 ve bazen 400-1000ms gibi değerlere sıçrayıp ışınlanma sorunu vb yaşadığım da oluyor. Bunları hiçbir zaman CS2’nin kendi sunucularında yaşamıyorum. Biraz araştırma yaptım ve Exitlag diye bir şey buldum, 3 günlük deneme sürümünü kurdum ve Faceit’de test ettim. Sabit 60ms ve hiçbir sıçrama olmadan maçı tamamladım kısaca memnun kaldım sorunumu çözdü.

Sorum şu Exitlag’ın yaptığı şeyi yapabilen ücretsiz bir seçenek ya da benim kendimin internetime yapabileceği manuel bir şey var mı? Yok ise biraz daha test edip yıllık 50$ gibi bir fiyata Exitlag aboneliği alacağım, önce buraya danışmak istedim.

Normal CS2'de genelde 50-60ms alıyorum. FACEIT girdiğim zaman ise minimum sabit 85 ve bazen 400-1000ms gibi değerlere sıçrayıp ışınlanma sorunu vb yaşadığım da oluyor. Bunları hiçbir zaman CS2'nin kendi sunucularında yaşamıyorum. Biraz araştırma yaptım ve exitlag diye bir şey buldum, 3 günlük deneme sürümünü kurdum ve FACEIT'de test ettim. Sabit 60ms ve hiçbir sıçrama olmadan maçı tamamladım kısaca memnun kaldım sorunumu çözdü.

Sorum şu Exitlag'ın yaptığı şeyi yapabilen ücretsiz bir seçenek ya da benim kendimin internetime yapabileceği manuel bir şey var mı? Yok ise biraz daha test edip yıllık $50 gibi bir fiyata exitlag aboneliği alacağım, önce buraya danışmak istedim.

İnternete ucuza key satıyorlar onlardan al.

Manual olarak bu programın yaptığı işi yapamazsınız. Ama statik ip kullanmıyorsanız modemi kapatıp 10 dakika bekleyin. İp bloğunuz değiştiği zaman faceit sunucusuna daha düzgün bir rotasyon atma ihtimali var.

270 TL hocam kabasakalda.

He bana göre program boş bende de var şu an 28 günü kaldı bir işe yaradığı yok.
Bilmiyorum hocam pingi düşürmüyor olması gereken seviyeye çekiyor deniyordu gerçekten zaman zaman dalgalanan ve minimum 85 olan ms’i sabit 60’a çekti henüz 3 maç deneyebildim memnunum hâlâ ama böyle giderse ya bunu alacağım ya da ISS’den statik ip alacağım fiyat sorup.

Bilmiyorum hocam pingi düşürmüyor olması gereken seviyeye çekiyor deniyordu gerçekten zaman zaman dalgalanan ve minimum 85 olan Ms'i sabit 60'a çekti henüz 3 maç deneyebildim memnunum hâlâ ama böyle giderse ya bunu alacağım ya da ISS'den statik IP alacağım fiyat sorup.

Yani program çok gereksiz ben normalde 43 ms alıyorum bunu açtığım zaman 39 ms yapıyor açıkçası fiyat pahalı. Gereksiz.

Exitlag yaklaşık 2 ay kullandım superonlinedayken. Evet yardımcı oluyor ama bazen sunucuları çöküyor veya sunucuları yüzünden oyundan atılma tehlikesi yaşadım. %100 bir istikrar yok