Expedition 33 alınır mı?

Max Caulfield 53

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar,

Expedition 33 alınır mı? Sıra tabanlı bir dövüş sistemi kullandığını biliyorum, bayar mı?

Son yıllarda parasını hak eden nadir oyunlardan. Yarısı kadar kaliteli olmayan oyunların 60-70 hatta 80 bandında satıldığı bir dünyada bedava bu oyun.

Gelecek ay kış indirimi olacak. İyi bir indirime gider herhalde. Hikayeli oyun, bir ay beklesen bir şey olmaz. O zaman alırsın.

Gelecek ay kış indirimi olacak. İyi bir indirime gider herhalde. Hikayeli oyun, bir ay beklesen bir şey olmaz. O zaman alırsın.
Zaten şimdi almayı mantıklı bulmuyorum. Banka hesabımda da 1950 TL para var, yetecek olsa bile tüm param bitecek neredeyse. Onu yapana kadar 1 ay beklerim, hem oyun indirime girer hem de param birikir, direkt alır oynarım.

Bu arada oyun kaç GB alan kaplıyor? Eğer 100 GB'ı geçiyorsa C diskine kurmak zorunda kalacağım. Ancak 100 GB'ın altındaysa E diskine ve Arch Linux ortamıma kuracağım.

Steam'de 55 GB gorunuyor. NTFS disk sıkıştırma aktifse 40 - 45 falan tutar ama.

O halde Windows'u tamamen es geçip oyunu aldığım gibi direkt Arch Linux'ta oynayacağım

Yalnız benim anlamadığım nokta şu: Günümüzdeki birçok 10-15 saatte biten oyun 100-150 GB alan kaplarken bu oyun (ana hikayesi 28-30 saat sürüyormuş) nasıl oluyor da 40.67 GB kaplıyor? Ya da bu oyun 40 GB alan ile bu kadar içerik ve iyi bir görsel sunuyorsa 100-150 GB kaplayanlar neden o kadar kaplıyor?

Alınır NG2 filanda yapmıştım hikayesi oynanışı beni çok etkilemişti özellikle o opsiyonel uyuz boss vardı delirmiştim müzikleri sanat tasarımı zaten apayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…