Gelecek ay kış indirimi olacak. İyi bir indirime gider herhalde. Hikayeli oyun, bir ay beklesen bir şey olmaz. O zaman alırsın.
Zaten şimdi almayı mantıklı bulmuyorum. Banka hesabımda da 1950 TL para var, yetecek olsa bile tüm param bitecek neredeyse. Onu yapana kadar 1 ay beklerim, hem oyun indirime girer hem de param birikir, direkt alır oynarım.

Bu arada oyun kaç GB alan kaplıyor? Eğer 100 GB'ı geçiyorsa C diskine kurmak zorunda kalacağım. Ancak 100 GB'ın altındaysa E diskine ve Arch Linux ortamıma kuracağım.

Zaten şimdi almayı mantıklı bulmuyorum. Banka hesabımda da 1950 TL para var, yetecek olsa bile tüm param bitecek neredeyse. Onu yapana kadar 1 ay beklerim, hem oyun indirime girer hem de param birikir, direkt alır oynarım.

Bu arada oyun kaç GB alan kaplıyor? Eğer 100 GB'ı geçiyorsa C diskine kurmak zorunda kalacağım. Ancak 100 GB'ın altındaysa E diskine ve Arch Linux ortamıma kuracağım.
Steam'de 55 GB gorunuyor. NTFS disk sıkıştırma aktifse 40 - 45 falan tutar ama.

Dosya Ekleri

• 1764098380073.webp
    1764098380073.webp
    347,3 KB · Görüntüleme: 62
O halde Windows'u tamamen es geçip oyunu aldığım gibi direkt Arch Linux'ta oynayacağım :D

Yalnız benim anlamadığım nokta şu: Günümüzdeki birçok 10-15 saatte biten oyun 100-150 GB alan kaplarken bu oyun (ana hikayesi 28-30 saat sürüyormuş) nasıl oluyor da 40.67 GB kaplıyor? Ya da bu oyun 40 GB alan ile bu kadar içerik ve iyi bir görsel sunuyorsa 100-150 GB kaplayanlar neden o kadar kaplıyor? :D

Alınır NG2 filanda yapmıştım hikayesi oynanışı beni çok etkilemişti özellikle o opsiyonel uyuz boss vardı delirmiştim :D müzikleri sanat tasarımı zaten apayrı.