ali emre Uzman Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 10 Beğeniler 0 30 Kasım 2025 #1 Expedition 33 oynamaya çalışıyorum PC'den, Xbox Controller bağladım ama oyun içinde input keyboard ile Controller arası geçip duruyor. Çözümü var mıdır? GFN kullanıyorum ama sorun GFN özelinde değil araştırdığım kadarıyla.
Expedition 33 oynamaya çalışıyorum PC'den, Xbox Controller bağladım ama oyun içinde input keyboard ile Controller arası geçip duruyor. Çözümü var mıdır? GFN kullanıyorum ama sorun GFN özelinde değil araştırdığım kadarıyla.
Cruslan Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.735 Makaleler 4 Çözümler 90 Beğeniler 6.820 30 Kasım 2025 #2 Demek ki fare hareket ediyor. Oynarken masayı falan çok sallıyor olmayasınız yani fareyi hareket ettirecek kadar. O klavyeyi tetikliyor olabilir. Artı 0 Eksi
Demek ki fare hareket ediyor. Oynarken masayı falan çok sallıyor olmayasınız yani fareyi hareket ettirecek kadar. O klavyeyi tetikliyor olabilir.
KS KS ali emre Uzman Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 10 Beğeniler 0 30 Kasım 2025 #3 Cruslan dedi: Demek ki fare hareket ediyor. Oynarken masayı falan çok sallıyor olmayasınız yani fareyi hareket ettirecek kadar. O klavyeyi tetikliyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok hayır. Fare ve klavyeyi kapatıpta denedim olmadı maalesef. Artı 0 Eksi
Cruslan dedi: Demek ki fare hareket ediyor. Oynarken masayı falan çok sallıyor olmayasınız yani fareyi hareket ettirecek kadar. O klavyeyi tetikliyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok hayır. Fare ve klavyeyi kapatıpta denedim olmadı maalesef.