Çözüldü Extended kernel versiyonunu nereden bulabilirim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5442
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 440
  • Etiketler Etiketler
    kernel
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

5442

Uzman
Duyduğum kadarıyla bayağı bir geliştirme içeren bu sürümü eski PC'me kurmak istiyorum ama buradaki konusu çok dağılmış. Gündelik işler için kullanacağım, Chrome, Discord ve çeşitli uygulamaları sorunsuz açıyor mu?

Chrome ve Discord kullanırsınız, Steam desteği komple kesti. Video izleme ve benzeri için uygundur hocam.
(Microsoft Edge Windows 7 versiyonunu kullanın derim.)

Merhaba, projemiz hala geliştirilmeye devam etmektedir. Kerneli tam ve güncel şekilde olunca paylaşacağız. Konu çok dağıldı farkındayım, malum olaylar peşimizi bırakmadı.

Anlıyorum hocam siz de haklısınız. Discord sunucunuz var mı, gelişmelerden haberdar olmak isterim açıkçası.

Evet, var. Discord adresimi veremiyorum maalesef. Kernel konusunda bulunması gerekli. Oradan bize ulaşabilirseniz ulaşın.

Steam halen çalışıyor mu bilgim yok @Physic çalışıyor mu hocam?

Steam halen çalışmakta.

Çözüm
Yanlış bilgi
Evet, var. Discord adresimi veremiyorum maalesef. Kernel konusunda bulunması gerekli. Oradan bize ulaşabilirseniz ulaşın.
Kral imzana ekleyebilirsin. Sorun olacağını sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…