Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Anlıyorum hocam siz de haklısınız. Discord sunucunuz var mı, gelişmelerden haberdar olmak isterim açıkçası.
Evet, var. Discord adresimi veremiyorum maalesef. Kernel konusunda bulunması gerekli. Oradan bize ulaşabilirseniz ulaşın.
Steam halen çalışıyor mu bilgim yok @Physic çalışıyor mu hocam?
Steam halen çalışmakta.
Physic
Üstün
Duyduğum kadarıyla bayağı bir geliştirme içeren bu sürümü eski PC'me kurmak istiyorum ama buradaki konusu çok dağılmış. Gündelik işler için kullanacağım, Chrome, Discord ve çeşitli uygulamaları sorunsuz açıyor mu?
Merhaba, projemiz hala geliştirilmeye devam etmektedir. Kerneli tam ve güncel şekilde olunca paylaşacağız. Konu çok dağıldı farkındayım, malum olaylar peşimizi bırakmadı.
Merhaba, projemiz hala geliştirilmeye devam etmektedir. Kerneli tam ve güncel şekilde olunca paylaşacağız. Konu çok dağıldı farkındayım, malum olaylar peşimizi bırakmadı.
Anlıyorum hocam siz de haklısınız. Discord sunucunuz var mı, gelişmelerden haberdar olmak isterim açıkçası.
Physic
Üstün
Evet, var. Discord adresimi veremiyorum maalesef. Kernel konusunda bulunması gerekli. Oradan bize ulaşabilirseniz ulaşın.
Steam halen çalışıyor mu bilgim yok @Physic çalışıyor mu hocam?
Steam halen çalışmakta.
Yanlış bilgi
Kral imzana ekleyebilirsin. Sorun olacağını sanmam.Evet, var. Discord adresimi veremiyorum maalesef. Kernel konusunda bulunması gerekli. Oradan bize ulaşabilirseniz ulaşın.
Steam halen çalışmakta.
Sağ olasın hocam iyi çalışmalar dilerim.