Konu Başlıkları Gizle
Merhaba arkadaşlar. Bu konuda EXVEGA Andromeda 2024 Dokuma Kumaş Masajlı Profesyonel Oyuncu Koltuğu ürününü inceleyeceğiz.
Adım adım ilerleyelim.
Ürünü 9 Kasım 2024 Cumartesi günü saat 12.18'de kendi sayfasından sipariş ettim. 9-11 Kasım kampanyası kapsamında yanında seçebileceğim 2 hediye arasından ekstra desenli baş yastığı ve opsiyon olarak asıl baş yastığına kendi kullanıcı adımı yazdırarak (279 TL), sepette %5 net indirimle toplam ₺8.699 8.235,55 TL'ye sipariş ettim.
Hediye Seçenekleri:
Ürün 11 Kasım Pazartesi günü saat 15.49'da Aras kargoya verildi. Evet, maalesef Aras Kargo.
Ürün 13 Kasım Çarşamba günü saat 11.11'de kapıma bırakıldı. Baktığımda kargo zararsız, paketin belirli yerlerinde küçük yırtıklarla bırakılmıştı, yani bir hasar söz konusu değildi.
İçerisinde: 5 adet tekerlek, 1 adet ayak, 1 adet amortisör, 1 adet mekanizma, 2 adet kolçak, 1 adet mekanizma kapakları, 1 adet oturak, 1 adet sırt, 2 adet yastık (baş ve bel) ve kurulum ekipmanları (2 adet alyan, gerekli vida ve küçük kapaklar).
Yani montaj için gerekli her şey, sadece yıldız tornavida hariç kutu içerisinde mevcut. Eğer yıldız tornavidanız evinizde yok ise komşunuzdan isteyebilirsiniz.
Montajı tek başıma yaptım, boş büyük bir masa varsa, belinizin ağrımaması için daha iyi olur. Tek başınızayken sırt kısmı oturtmak en zor kısım, kalan hepsi çocuk oyuncağı. Hem kurulum kılavuz kartonunu okuyarak, hem de bu videodan izleyerek montajı rahatça tamamlayabilirsiniz. Ben tek başıma, arada 20 dakika yemek yiyerek toplam 1 saat 30 dakikada tamamladım. İlk seferiniz değil ise 1 saatte biter.
Ürünü almak isteyen arkadaşlara önerimi 1 ay sonra güncelleyebilirim fakat ilk deneyimim gayet olumlu. Umarım oyuncu koltuğu arayışındakilere yardımcı olmuştur. Okuduğunuz için teşekkürler, saygı sevgi.
Adım adım ilerleyelim.
1) Satın Alım Süreci ve Aras Kargo Zorlukları
Ürünü 9 Kasım 2024 Cumartesi günü saat 12.18'de kendi sayfasından sipariş ettim. 9-11 Kasım kampanyası kapsamında yanında seçebileceğim 2 hediye arasından ekstra desenli baş yastığı ve opsiyon olarak asıl baş yastığına kendi kullanıcı adımı yazdırarak (279 TL), sepette %5 net indirimle toplam ₺
Hediye Seçenekleri:
Ürün 11 Kasım Pazartesi günü saat 15.49'da Aras kargoya verildi. Evet, maalesef Aras Kargo.
Mesai saatlerinde çalıştığım ve tek yaşadığım için, eğer kargom gündüz gelecekse maalesef evde almak için kimse olmayacaktı. Bu yüzden Aras Kargo Müşteri Hizmetlerini aradım, dağıtım konusunda "Sube ile iletişime geçin, mesai saatleri dışında bazı şubeler dağıtım yapabiliyor. Şube numarası "05XX XXX XX XX" şeklinde açıklama yaparak bana şubenin iletişim bilgisini verdiler. Verilen numarayı tam 10 kere aradım, şubede kimse açmayınca ya otomatik olarak, ya da manuel şekilde direkt tekrar merkez müşteri hizmetlerine bağlıyorlar ve onlarla da bu konuyu konuşamıyorum, bana tekrar "Bu konu için şube ile görüşün." diyorlar haklı olarak. Böyle böyle, hiçbir şekilde iletişime geçemedim. Kargo 13 Kasım Çarşamba günü dağıtıma çıktı ve telefonuma mesaj yoluyla bildirdiler. "Kargonuz dağıtıma çıkmıştır, şu linkten takip edebilirsiniz" şeklinde kargo takip sayfasına yönlendirdiler. Meğer bu linkte "Kapıma Bırak" seçeneği mevcutmuş. Yani evde olmasam da, isteğim üzerine kapıma bırakabiliyorlarmış. Benim gibi böyle derdi olan arkadaşlara cevap olur umarım bu.
Ürün 13 Kasım Çarşamba günü saat 11.11'de kapıma bırakıldı. Baktığımda kargo zararsız, paketin belirli yerlerinde küçük yırtıklarla bırakılmıştı, yani bir hasar söz konusu değildi.

2) Kutu İçeriği ve Montaj
Kutunun içeriği montaj talimatı kartonunda da mevcut.İçerisinde: 5 adet tekerlek, 1 adet ayak, 1 adet amortisör, 1 adet mekanizma, 2 adet kolçak, 1 adet mekanizma kapakları, 1 adet oturak, 1 adet sırt, 2 adet yastık (baş ve bel) ve kurulum ekipmanları (2 adet alyan, gerekli vida ve küçük kapaklar).
Yani montaj için gerekli her şey, sadece yıldız tornavida hariç kutu içerisinde mevcut. Eğer yıldız tornavidanız evinizde yok ise komşunuzdan isteyebilirsiniz.

Montajı tek başıma yaptım, boş büyük bir masa varsa, belinizin ağrımaması için daha iyi olur. Tek başınızayken sırt kısmı oturtmak en zor kısım, kalan hepsi çocuk oyuncağı. Hem kurulum kılavuz kartonunu okuyarak, hem de bu videodan izleyerek montajı rahatça tamamlayabilirsiniz. Ben tek başıma, arada 20 dakika yemek yiyerek toplam 1 saat 30 dakikada tamamladım. İlk seferiniz değil ise 1 saatte biter.
3) Memnuniyet ve Kapanış
Bir çok oyuncu koltuğunu internet kafelerde deneyimlemiştim. Bu koltuk malzeme olarak zaten premium hissiyata fazlasıyla sahip ve oldukça da rahat. Detayları aşağıda tabloda belirteceğim.Sessiz Kırılmaz Teker | VAR |
Metal Ayak | VAR |
Amortisör | Class 4 |
Mekanizma | 2 kol tilty özellikli |
Kolçak | 3D Hareketli |
Döşeme | Kumaş |
Bel-Baş Yastığı | VAR |
Kolçak Üstü Kumaş Pedi | Opsiyonel |
İç İskelet Malzemesi | Tam Çelik Sac İskelet |
Sünger Tipi | %100 Poliüretan |
Sünger Yoğunluğu | 60-65 Dns |
Ürün Genel Ölçüsü | GENİŞ |
İsteğimize Göre Ek Özellik | ÇOK EKLENEBİLİR |
Sünger Kalınlığı | KALIN |
Maks. Taşıma Kapasitesi | 145 KG |
Bel Minderinde Titreşim Masaj | VAR |
Visco Yastık | VAR |
Bel bölgesi ergonomik çıkıntılar | VAR |
Ürün Ağırlığı (Ortalama) | 30 KG |
Ürünü almak isteyen arkadaşlara önerimi 1 ay sonra güncelleyebilirim fakat ilk deneyimim gayet olumlu. Umarım oyuncu koltuğu arayışındakilere yardımcı olmuştur. Okuduğunuz için teşekkürler, saygı sevgi.