Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 3
Güncel sisteme düz 11 kurun. LTSC'ye gerek yok.Güncel sistemde deneyen var mı? Windows 10'a göre CPU ve RAM kullanımını merak ediyorum.
HWID yöntemi ile illegal etkinleştirebilirsiniz veya Sağlam Lisans'a gelirse Windows 11 LoT Enterprise LTSC 2024 key alırsınız.
- Makaleler
- 7
Harika
NexusTS
Yetkin
- Makaleler
- 1
Windows 11 IoT Enterprise LTSC 2024 incelemesine hoş geldiniz. Bugün sizlerle bu Windows sürümünün incelemesini gerçekleştireceğiz.
1 - Arayüz
Windows 11 IoT Enterprise LTSC 2024'ün arayüzü normal Windows 11 ile aynıdır. İçerisinde en güncel olan 24H2 sürümü bulunmaktadır. Arayüzden sizler için bazı SS'ler:
Eki Görüntüle 51009
Eki Görüntüle 51011
Eki Görüntüle 51012
2 - Performans
Windows 10 Home'dan daha yeni Windows 11 IoT Enterprise LTSC 2024'e geçtim ve performans olarak daha stabil çalıştı 13 yıllık PC'de. Sistemimde 8 GB RAM, 223 GB SSD ve 465 GB HDD olduğunu da belirtmek isterim. Herkeste aynı performansı vermeyebilir bu sistem özelliklerine de bağlı diyebiliriz. Spotify ve Chrome'da 1 sekme açıkken ki RAM kullanımı:
Eki Görüntüle 51015
Eki Görüntüle 51017
3 - Windows 11 IoT Enterprise 2024'ün avantajları
Bu sürümün en büyük avantajı TPM, Secure Boot ve CPU gereksinimelerini kontrol etmediği için eski sistemlere rahatlıkla kurulabilmesidir. Onun dışında yeni çıkan Windows 11 IoT Enterprise 2024'te Microsoft uygulamalarını bulundurmaz yani kısacasa sistem bomboş geliyor. Fakat dilerseniz kolayca elle yüklenebiliyor onu da bir sonraki adımda nasıl yapacağınızı anlatacağım.
Microsoft Store nasıl kurulur? Diye merak ediyorsanız bu adımları tek tek uygulayın:
1. Buradan GitHub - kkkgo/LTSC-Add-MicrosoftStore: Add Windows Store for LTSC tüm dosyaları PC'ye indirin.
Eki Görüntüle 51019
2. Ardından da Dosya Gezgini'ni açın ve dosyaya sağ tık yapıp Tümünü Ayıkla seçeneğini seçin.
Eki Görüntüle 51020
3. Daha sonra Add-Store. CMD adında ki dosyayı bulun ve sağ tık yapıp yönetici ile çalıştırın.
Eki Görüntüle 51021
4. İşte karşımızda Microsoft Store. İçerisinde istediğiniz uygulamaları artık PC'nize indirebilirsiniz.
Eki Görüntüle 51024
Bağlam menüsü eski görünümde mi yoksa siz dosyayı açarken diğer seçeneklerden mi açtınız
Bağlam menüsü eski görünümde mi yoksa siz dosyayı açarken diğer seçeneklerden mi açtınız
Yenisinde maalesef SS aldırmadı ben de eskisini açtım. Kullanmış olduğum Windows 11 lot Enterprise LTSC 2024'te Dosya Gezgini üst kısım bazen gelmiyor ve sağ tık beyaz planda kalıyor tuhaf şekilde o yüzden Windows 11 LTSC'ye geçeceğim.
misty rosetta
Başarılı
Windows 10 IoT LTSC 2021 desteği bitince geçilebilir.
Bu işletim sisteminde sorun yaşıyorum Ethernet bağlantı sorunu var Windows 10 da böyle bir problem yok bunu kurunca olmaya başladı 30 40 MB indirme yaptıktan sonra tak gidiyor Ethernet sök çıkar yapıyorum kabloyu tekrar aynı sorun oluyor.
Bu işletim sisteminde sorun yaşıyorum Ethernet bağlantı sorunu var Windows 10 da böyle bir problem yok bunu kurunca olmaya başladı 30 40 MB indirme yaptıktan sonra tak gidiyor Ethernet sök çıkar yapıyorum kabloyu tekrar aynı sorun oluyor.
Sisteminiz eski diye tahmin ediyorum. AHCI modunu açıp, internet kablosunu sökmeniz lazım ve daha sonra internet driverini telefon/tablet fark etmeksizin USB ile PC'ye aktarıp driveri kurduktan sonra kabloyu takmanız lazım. Ben böyle yaptım yoksa mavi ekran veriyordu.
Yeni konular
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı