Bütçe
10.000 TL ve altı
O biraz kıyafet ile alakalı. Ofis deki kıytırık deri koltuklara nazaran terlemiyorum orası kesin.
+ Kumaş olduğundan ısıyı çok hızlı attığını fark ettim.
koltuk da dik bir şekilde oturabiliyor musunuz?
Evet. Bel desteği pedlerini kullanmıyorum ama. Onlar çok dolgulu.
Bu koltukta ayarlayabiliyor musunuz? Sırtınız rahat ediyor mu?
Sırtı en dik konuma alabiliyoruz ama kullanmıyorum. Monitöre yakın bakarak kullandığımdan ister istemez öne bükülüyorum. O sırada beli biraz tutuyor. Kullanıcıya göre değişir bu dediğim.
Sırtı yatırma özelliği ve koltuğa açı verme özelliği var. Ben onlarla oynayıp duruma göre ayar çekebiliyorum.

O biraz kıyafet ile alakalı. Ofisdeki kıytırık deri koltuklara nazaran terlemiyorum orası kesin.
+ Kumaş olduğundan ısıyı çok hızlı attığını fark ettim.

Evet. Bel desteği pedlerini kullanmıyorum ama. Onlar çok dolgulu.

Sırtı en dik konuma alabiliyoruz ama kullanmıyorum. Monitöre yakın bakarak kullandığımdan ister istemez öne bükülüyorum. O sırada beli biraz tutuyor. Kullanıcıya göre değişir bu dediğim.
Sırtı yatırma özelliği ve koltuğa açı verme özelliği var. Ben onlarla oynayıp duruma göre ayar çekebiliyorum.

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Sanırım 9.500 TL bandında alabileceğim en iyi koltuk bu.

Ben de alırken öyle düşümdüm. En sonunda yeter diyip aldım.
Sandalyeler hakkında kaynak yok.
Hocam güncel olarak kullanıyor musunuz, memnun musunuz? Ben de ya Exvega Andromeda + Ayak uzatma ile almayı düşünüyorum ya da üstüne 1k daha koyup Titanseat Throne modelini mi alsam diyorum çünkü kâğıt üstünde Andromeda 2025 modelinden daha büyük ve daha ağır kaldırıyor ve 65 DNS Visco süngermiş. Sizin düşünceniz nelerdir?

Hocam güncel olarak kullanıyor musunuz, memnun musunuz? Ben de ya Exvega Andromeda + Ayak uzatma ile almayı düşünüyorum ya da üstüne 1k daha koyup Titanseat Throne modelini mi alsam diyorum çünkü kâğıt üstünde Andromeda 2025 modelinden daha büyük ve daha ağır kaldırıyor ve 65 DNS Visco süngermiş. Sizin düşünceniz nelerdir?
Bakım istediğinde anlıyorsun. Bakımını yaptığında gayet normal haline dönüyor. Onun dışında memnunum.
Diğer koltukları deneyimlemedim. Deneyen veya kullanan birilerinden yorum alman veya kendin denemen lazım. Koltuktaki ergonominin bir ölçütü maalesef yok.

Bakım istediğinde anlıyorsun. Bakımını yaptığında gayet normal haline dönüyor. Onun dışında memnunum.
Diğer koltukları deneyimlemedim. Deneyen veya kullanan birilerinden yorum alman veya kendin denemen lazım. Koltuktaki ergonominin bir ölçütü maalesef yok.
Hocam, bakım istediğinizde koltuğu geri mi kargoluyorsunuz, nasıl bir süreç oluyor?

Hocam, bakım istediğinizde koltuğu geri mi kargoluyorsunuz, nasıl bir süreç oluyor?
Bir dönem Bakım kiti satılıyordu. Yağ, deri yüzeyler için sprey ve bez.
Yağ olarak makine yağ tarzı metale sıkılan şeyler de olur. Vidalarını düzgün sıkıp yağlama konusunda ilgi istiyor.

Koltuğu ben de aldım. Tek ihtiyacın olacak şey yağ, diğer bakım malzemeleri gereksiz. Yağ bulamazsan da sorun değil, WD-40 alıp gıcırdayan yerlere sıkman yeterli. Ben öyle yapmıştım, gıcırdama sesi gitmişti.
Memnun musunuz hocam? Bir de kaç kilo ve boyunuz kaç acaba? Ve cidden rahat mı? Ben de almayı düşünüyorum da hâlâ bu model ile Titanseat arasında kaldım.