Exvega, Hawk ve xDrive kumaş oyuncu koltukları arasında en rahatı hangisi?

Bütçe
10.000 TL

Hakkus

Çalışkan
Exvega Andromeda, Hawk Future, Hawk Fab, Zio Fabric Premium Kumaş, xDrive 15'li Kumaş ve xDrive Anka Kumaş modelleri arasında kararsızım.

Boyum ve kilom fazla değil. Oyun oynamanın yanı sıra film izlemek ve ders çalışmak için de kullanacağım. Bu yüzden rahat bir model olmasını istiyorum. Ofis koltuğu düşünmüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ben exvega andromeda premium kumaş olanı 1 yıldan fazladır kullanıyorum gayet memnunum, Arkadaşımda havk vardı 3 kez süspansiyon arızalandı ve kumaşı çabuk deforme oldu. Diğer markaları bilmiyorum deneyimlemedim.

Exvega Andromeda kullanıyordum bende. Kilolu(95 - 100) olan birisi için boyut anlamında çok iyi fakat alttaki geriye gitme mekanizması kırıldı bende.

Şuan xDrive Atak kullanıyorum herhangi bir sorun yok.

Exvega Andromeda kullanıyordum bende. Kilolu(95 - 100) olan birisi için boyut anlamında çok iyi fakat alttaki geriye gitme mekanizması kırıldı bende.

Şu an xDrive Atak kullanıyorum herhangi bir sorun yok.

Exvega pek güven vermedi şahsen. Hakkında oldukça fazla kötü yoruma denk geldim. Hawk Future'ın yastıklarına çok sert diyorlar ve Hawk ürünlerinin gıcırdamaya başladığını okumuştum. Zio'ya daha yakınım sanırım.

Kararın sonrasında, uzun kullanım deneyimini bildirirsen güzel olur.

Xdrive Akdeniz bende var, Hawk Fab'ı da uzunca denedim, Xdrive daha iyi. İkisi de terletiyor ama Xdrive daha rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…