f/1.4 denemeleri | Sony A7

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Arlecchino
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 111
  • Etiketler Etiketler
    sony
Hafif keskinlik ile gül fotoğrafı çok güzel vaziyet alabilir ama ağaç garip geldi alakası yok doğa ile.

Hocam, hiç fotoğraf makinaları hakkında bilgim yok ve o yüzden bir soru sormak istiyorum.
Örneğin bir fotoğraf makinasının 50MP'si ile bir telefonun 50MP'si arasında fark oluyor mu? Fotoğraf makinası o konuda daha avantajlı diye bir arkadaşım söylemişti, doğru mu?

Hafif keskinlik ile gül fotoğrafı çok güzel vaziyet alabilir ama ağaç garip geldi alakası yok doğa ile.

Moderatörler düzenlemiş başlığı. Benim başlığım f1.4'dü. Zaten görsellerin hepsi yol kenarından . f1.4 de görselin ortası garip duruyor f2 ve üzerinde düzeliyor.

Evet piksel boyutları arasında devasa farklar var. Telefonların çoğu zaten siz 50mp seçmedikçe pikselleri birleştirip 12-13MP arası çekiyor. Telefonların avantajı işlemcilerinin sağladığı hesaplamalı fotoğrafçılık.

Güzel görünüyor. Ben de dün birkaç deneme yaptım, 56mm F1.7'yle bir şeyler paylaşacağım. Etiket atarım.

Güzel görünüyor. Ben de dün birkaç deneme yaptım, 56mm F1.7'yle bir şeyler paylaşacağım. Etiket atarım.

Cihazın ekranını söktüm bakalım. Yarın yenisini takacağım yani aksilik çıkmazsa. Bu lensi denedikten sonra kit lensi satasım geldi. Belki kit lensi ve cihazı satıp a7r 2 geçebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…