Makaleler
6
Bilekliklerin ihtiyaçlarımı maalesef karşılamadığını fark ettim ve sizden akıllı saat önerisi istiyorum. Fiyat olarak istediklerimi en ucuz şekilde yapan cihaz olursa iyi olur.
  • Telefon olmadan bağımsız müzik dinletebilmesi (kulaklıkla dinleyeceğim.)
  • Arada bir kafa dağıtmalık mini oyunları oynatırsa iyi olur. (Olması zorunlu değil ama olursa iyi olur.)
Telefonum Samsung ama illa Samsung olması gerekmiyor. 2.el çok tercihim değil ama önerebilirsiniz.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Telefonla birlikte şarj ederim. Samsung saatler öyle. Ama piyasası cidden 1600 TL ise çok iyi benim için.

@22723, @mete01, Watch 4 nasıl olur? Daha ince ve daha hafifmiş. Aralarında ne gibi farklar var? Watch 4 de işimi görmez mi?

Hocam ben Watch 4 44 mm kullanıyorum 26 saat şarjı gidiyor ama kendi kendine müzik çalıştıramadım. Spotify denemedim açıkçası YT Music'den denedim. Geriye kalan her şey aynı.

Galaxy Watch 4 Classic 46mm kullanıyorum. Saat üzerinden indirdiğiniz müzikleri dinleyebilirsiniz veya kulaklığı saate bağlayıp oynatma listesini telefon üzerinden alıp saat üzerinden oynatabilirsiniz (yani bu seçenek telefon olmadan olmuyor). Müziği direkt olarak saatin hoparlöründen dinleyebilirsiniz, kulaklık şart değil. Bluetooth ve güç tasarrufu açık, WiFi kapalıyken günlük kullanımda 2 günü zar zor da olsa çıkarıyor. Bluetooth ve WiFi kapalı, uçak modu ve güç tasarrufu açık halde 4 günü görebiliyorsunuz. 361mAh batarya tamı tamına 2 saatte şarj oluyor (Bu süre içinde 5000mAh bataryalı S23 Ultra'yı 25W şarj aleti ile 2 kere şarj edebilirim).