Hocam altyapımda bir sıkıntı yok. Millenicom ile Netspeed neredeyse aynı fiyata geliyor. Aylık 55 TL kurulum + 40 TL modem +280 TL internet millenicom'da. Netspeed de yanlışım yoksa kurulum ücreti almıyor geçiş yapan kullanıcılardan. 369 + 9 TL modem parası. Sizce hangisi tercih edilmeli?
Hocam altyapımda bir sıkıntı yok. Millenicom ile Netspeed neredeyse aynı fiyata geliyor. Aylık 55 TL kurulum + 40 TL modem +280 TL internet millenicom'da. Netspeed de yanlışım yoksa kurulum ücreti almıyor geçiş yapan kullanıcılardan. 369 + 9 TL modem parası. Sizce hangisi tercih edilmeli?
Hocalarım Netspeed'e üyelik yaptırdım. Belgelerinizi bekliyoruz diye bir sözleşme kısmı geldi. İmzalayıp kargoya verme kısmı. e-devlet'e baktım onaylamak için fakat e-devlet'e düşmemiş ne yapmam gerekiyor acaba?
Hocalarım Netspeed'e üyelik yaptırdım. Belgelerinizi bekliyoruz diye bir sözleşme kısmı geldi. İmzalayıp kargoya verme kısmı. e-devlet'e baktım onaylamak için fakat e-devlet'e düşmemiş ne yapmam gerekiyor acaba?
Aslında aradığınızda müşteri hizmetlerinin sizi yönlendirmeleri gerekiyor o sayfaya, kayıt yaptığınız kişinin e-devlet'inden bakıyorsunuz di mi kesin olarak?
Diğer arkadaşlarda belirtmiş, VDSL2 veriyorlar aslında ama fiber diye satıyorlar. TurkNet, Türk Telekom ve Kablonet vb gibi fiber sağlayıcı olarak vermiyorlar. 100Mbps upload 20 ise fiber değildir. Sorun yaşama mevzusu tamamen altyapısaldır. Altyapın kötü ise Türk Telekom ile bizzat yaşarsın. Sorunsuz ise en kötü ve ucuz sağlayıcı ile devam edersin. Ben ucuza kullandım hiç sorun yaşamadım diyebilirim. Poyraz net kullandım ben bu arada. Altyapıma TurkNet gelince ona geçtim.
Aylık paketleri de var ama diğer ücretlendirmeleri yorabilir. Daha uyguna geldiğinden dolayı senelik dedim. 6 aylık veya 3 aylık olarak da alabilirsin.