F/P ISS tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaganaltug
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 817
Millenicom iyi mi hocam önerir misiniz? Fiyati çok uygun geldi.

Teknik desteği kötü. Altyapınız sorunluysa teknik desteğe çok ihtiyacınız olur, onu da TurkNet'le Türk Telekom harici zor bulursunuz. Biraz şans işi.

Teknik desteği kötü. Altyapınız sorunluysa teknik desteğe çok ihtiyacınız olur, onu da TurkNet'le Türk Telekom harici zor bulursunuz. Biraz şans işi.
Hocam altyapımda bir sıkıntı yok. Millenicom ile Netspeed neredeyse aynı fiyata geliyor. Aylık 55 TL kurulum + 40 TL modem +280 TL internet millenicom'da. Netspeed de yanlışım yoksa kurulum ücreti almıyor geçiş yapan kullanıcılardan. 369 + 9 TL modem parası. Sizce hangisi tercih edilmeli?

Netspeed daha iyi, kullanıyorum. Sorun olursa muhatap bulmak çok kolay en azından, direkt müşteri hizmetlerine bağlanabiliyorsunuz.

Bence de Gigafiber varsa TurkNet. VDSL varsa da Netspeed. Memnuniyet konusunda iyi. En azından şikayetvar verileri öyle diyor.
Netspeed daha iyi, kullanıyorum. Sorun olursa muhatap bulmak çok kolay en azından, direkt müşteri hizmetlerine bağlanabiliyorsunuz.
Hocalarım Netspeed'e üyelik yaptırdım. Belgelerinizi bekliyoruz diye bir sözleşme kısmı geldi. İmzalayıp kargoya verme kısmı. e-devlet'e baktım onaylamak için fakat e-devlet'e düşmemiş ne yapmam gerekiyor acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında aradığınızda müşteri hizmetlerinin sizi yönlendirmeleri gerekiyor o sayfaya, kayıt yaptığınız kişinin e-devlet'inden bakıyorsunuz di mi kesin olarak?

Ben de direkt görünmüştü.

Hocam Superonline altyapısı yokmuş bulunduğum yerde Türk Telekom var mış.

Hocam baktım ancak önerir misiniz bilemedim.

Diğer arkadaşlarda belirtmiş, VDSL2 veriyorlar aslında ama fiber diye satıyorlar. TurkNet, Türk Telekom ve Kablonet vb gibi fiber sağlayıcı olarak vermiyorlar. 100Mbps upload 20 ise fiber değildir. Sorun yaşama mevzusu tamamen altyapısaldır. Altyapın kötü ise Türk Telekom ile bizzat yaşarsın. Sorunsuz ise en kötü ve ucuz sağlayıcı ile devam edersin. Ben ucuza kullandım hiç sorun yaşamadım diyebilirim. Poyraz net kullandım ben bu arada. Altyapıma TurkNet gelince ona geçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…