kaganaltug
Yetkin
Millenicom iyi mi hocam önerir misiniz? Fiyati çok uygun geldi.O fiber değil VDSL2 oluyor. Altyapı Türk Telekom'unsa TurkNet, Millenicom, Netspeed markalarından birini tercih edebilirsin.
Millenicom iyi mi hocam önerir misiniz? Fiyati çok uygun geldi.O fiber değil VDSL2 oluyor. Altyapı Türk Telekom'unsa TurkNet, Millenicom, Netspeed markalarından birini tercih edebilirsin.
Millenicom iyi mi hocam önerir misiniz? Fiyati çok uygun geldi.
Hocam altyapımda bir sıkıntı yok. Millenicom ile Netspeed neredeyse aynı fiyata geliyor. Aylık 55 TL kurulum + 40 TL modem +280 TL internet millenicom'da. Netspeed de yanlışım yoksa kurulum ücreti almıyor geçiş yapan kullanıcılardan. 369 + 9 TL modem parası. Sizce hangisi tercih edilmeli?Teknik desteği kötü. Altyapınız sorunluysa teknik desteğe çok ihtiyacınız olur, onu da TurkNet'le Türk Telekom harici zor bulursunuz. Biraz şans işi.
Netspeed daha iyi, kullanıyorum. Sorun olursa muhatap bulmak çok kolay en azından, direkt müşteri hizmetlerine bağlanabiliyorsunuz.Hocam altyapımda bir sıkıntı yok. Millenicom ile Netspeed neredeyse aynı fiyata geliyor. Aylık 55 TL kurulum + 40 TL modem +280 TL internet millenicom'da. Netspeed de yanlışım yoksa kurulum ücreti almıyor geçiş yapan kullanıcılardan. 369 + 9 TL modem parası. Sizce hangisi tercih edilmeli?
Bence de Gigafiber varsa TurkNet. VDSL varsa da Netspeed. Memnuniyet konusunda iyi. En azından şikayetvar verileri öyle diyor.
Hocalarım Netspeed'e üyelik yaptırdım. Belgelerinizi bekliyoruz diye bir sözleşme kısmı geldi. İmzalayıp kargoya verme kısmı. e-devlet'e baktım onaylamak için fakat e-devlet'e düşmemiş ne yapmam gerekiyor acaba?Netspeed daha iyi, kullanıyorum. Sorun olursa muhatap bulmak çok kolay en azından, direkt müşteri hizmetlerine bağlanabiliyorsunuz.
Aslında aradığınızda müşteri hizmetlerinin sizi yönlendirmeleri gerekiyor o sayfaya, kayıt yaptığınız kişinin e-devlet'inden bakıyorsunuz di mi kesin olarak?Hocalarım Netspeed'e üyelik yaptırdım. Belgelerinizi bekliyoruz diye bir sözleşme kısmı geldi. İmzalayıp kargoya verme kısmı. e-devlet'e baktım onaylamak için fakat e-devlet'e düşmemiş ne yapmam gerekiyor acaba?
Hocam Superonline altyapısı yokmuş bulunduğum yerde Türk Telekom var mış.
Hocam baktım ancak önerir misiniz bilemedim.