Art The Clown
Üstün
KZ EDX Pro 2.elde 300 lira civarında bulabilirsin.Arkadaşlar, idarelik kullanacağım için ucuz olsun ama öyle kolayda yıpranmasın. Mikrofonlu olsun.
@Simon bir önerin var mı hocam?
Arkadaşlar, idarelik kullanacağım için ucuz olsun ama öyle kolayda yıpranmasın. Mikrofonlu olsun.
C100SI?KZ EDX Pro 2.elde 300 lira civarında bulabilirsin.
2.el olmaz dersen JBL'in kulakiçi modeli vardı ama adını unuttum.
Kronik sorunu var diye biliyorum genel olarak 3-4 ay sonra çoğu jbl kablolu kulaklığı birleşim veya jak tarafından bozuluyor.
En az dayanani 1 sene dayandi bende(sanirim totalde 6 tane aldik). Evdeki herkes kulaniyordu, yeni dinimiz ise Redmi Buds 4 Active.Kronik sorunu var diye biliyorum genel olarak 3-4 ay sonra çoğu jbl kablolu kulaklığı birleşim veya jak tarafından bozuluyor.
Ben kullanmamıştım arkadaşıma vermiştim 4 ay sonra bozuldu demişti.En az dayanani 1 sene dayandi bende(sanirim totalde 6 tane aldik). Evdeki herkes kulaniyordu, yeni dinimiz ise Redmi Buds 4 Active.
Garip bir vaka. Kablosu hafif ince evet ama duzgun kullanimda kopmuyor.Ben kullanmamıştım arkadaşıma vermiştim 4 ay sonra bozuldu demişti.
Bütçe ne kadar çıkar? Atılan QKZ AK6 modeli fiyatı baya iyi.Arkadaşlar, idarelik kullanacağım için ucuz olsun ama öyle kolayda yıpranmasın. Mikrofonlu olsun.