Konu ekran kartı veya PC olunca olay yıllarca kullanacağınız pahalı bir aygıt oluyor. Ben topladığım bilgisayarı 2 yıldır kullanıyorum muhtemelen birkaç yıl daha kullanacağım. Böyle olunca, F/P önemli de olsa F kısmı göz ardı edilebilir oluyor. Çünkü 5-10 yıl kullanacağın bir aygıt alıyor olabilirsin.
Asus RTX 4070 Rog Strix OC Edition ROG-STRIX-RTX4070-O12G-GAMING 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı uygun fiyat avantajları ile PttAVM.com'da! Siparişini hemen ver! - 2024
Galax'ı da öneririm. Ben de RTX 4060'ın Galax markalı olanını kullanıyorum. Soğutması gayet iyi, kart yük altındayken en fazla 67 dereceyi görüyor. Hem de bu markanın fiyatı hep uygun oluyor. Elbette daha iyi markalar var ama bana göre F/P arıyorsan Galax gayet iyi tercih.
Ventus soğutma problemi olan modeller. RTX 3060 alacak olsanız tamam ucuza bulur alırsınız kartın zaten ısınma gibi bir problemi yok ancak alacağınız kartta durumlar farklı. Gigabyte ile arasında tercih yapacak olsaydım yine Galax tercih ederdim. Gigabyte kullanıcısı varsa eğer daha net bilgi verebilir bu konuda.
Ventus soğutma problemi olan modeller. RTX 3060 alacak olsanız tamam ucuza bulur alırsınız kartın zaten ısınma gibi bir problemi yok ancak alacağınız kartta durumlar farklı. Gigabyte ile arasında tercih yapacak olsaydım yine Galax tercih ederdim. Gigabyte kullanıcısı varsa eğer daha net bilgi verebilir bu konuda.