F/P VDSL sağlayıcısı önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erdym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 148
  • Etiketler Etiketler
    önerisi vdsl

erdym

Üstün
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Vodafone, Kablonet sorunlarından bıktım ve bugün apartmandaki kutuda kendi adıma VDSL kablo uçları olduğunu gördüm. Bana F/P fazla pahalı olmayacak bir sağlayıcı önerir misiniz? Netspeed ve Vodafone kesinlikle olmasın. Taahhüdüm bittiği için rahatım ayrıca o yüzden ödeme kampanyalarına ihtiyacım yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığım ISP'ler arasında en memnun olduğum ve hâlen kullandığım Millenicom.

Aylardır kullanıyorum kesinti sorunu ya da hız düşmesi hiç yaşamadım, sadece dün akşam bir kesinti oldu. Genel olarak kullanan arkadaşlarımdan da şikayet almadım hiç.

Netspeed olabilir. İnternet hızı düşüyor sanıyordum meğer emektar modemimde kronik Wi-Fi sıkıntısı var mış.

Netspeed olabilir. İnternet hızı düşüyor sanıyrordum meğer emektar modemimde kronik Wi-Fi sıkıntısı var mış.

Netspeed özellikle olmaz diye belirttim. Kendileri hat çekmediklerinde 1200 TL hat bedeli istiyorlar.

Hocam peki 35 Mbps yavaş gelir mi? Çünkü bendeki 35 Mbps UyduNet ve durmadan kesildiği için artık ondan kaynaklı mı kafam iyice karıştı ve taahhütsüz'de kaç ayda bir fiyat güncelleniyor ve yüksek bir fiyat güncellemesi oluyor mu? Bu detayları konuşamadım konuyla ilgili tam bilgi veremediler diye ama kablo çekim bedeli 150 TL civarı komik bir rakam olduğu için ısındım açıkçası.

5-6 aydır 75 Mbps paket kullanıyorum. İlk geçtiğimizde 270 TL idi şu an 379 TL ödüyoruz. Fiyat olarak piyasanın altında gidiyor genelde, zaten taahhütü yok istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.

Altyapı değerlerinizi bilmeden hız konusunda bir şey diyemem.

Hocam ben 80 maksimum alabiliyorum da siz nasıl 75'lik paket aldınız? 100 Mbps'yi mi sınırlandırdınız, çünkü şu an o da 380 TL. Altyapım bu arada 80 Mbps Türk Telekom, 35 Mbps UyduNet gösteriyor.

Hocam ben 80 maksimum alabiliyorum da siz nasıl 75'lik paket aldınız? 100 Mbps'yi mi sınırlandırdınız, çünkü şu an o da 380 TL. Altyapım bu arada 80 Mbps Türk Telekom, 35 Mbps UyduNet gösteriyor.
Websitelerinde 75 Mbps paket yok gözüküyor fakat müşteri hizmetlerini aradığımızda bağladılar, ben de bilmiyorum.
Ayrıca kontrol ettim son fatura 309 TL'miş 379 TL değil.

Benim altyapım 81'e kadar destekliyor, 75 pakette genelde 71-72 arası hız alıyorum Speedtest'de.

Ben bir tekrardan arayıp sorayım ona göre başlatayım taşımayı, bilmem ne Vodafone kalkmış 35 Mbps yağmur yağınca TV8'den kötü çeken internete 460 TL indirimli fiyat diyorlar. Sağ olun hocam yardımınız için.

Pardon gözümden kaçmış. TurkNet önerebilirim o zaman. O da iyidir.

Aşırı pahalı kurulumla ve modemle 800-900 TL'ye geliyor VDSL altyapı. Fiber için uygun fiyatlı o

Millenicom'a geçiyorum hocam çok şükür. Netspeed'deki gibi bir saat evrak postalamayla da uğraştırmadılar internetten yaptık her şeyi sağ olun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…