akif42

Yetkin
Biliyorum bir sürü konu var bu hakkında ama aklım çok karışık 75 Mbps VDSL hattım var. Şu an TurkNet kullanıyorum ancak ping değerlerim ciddi şekilde dalgalı ve teknik destekten yeterli verim alamıyorum.
Taahhütsüz internet sağlayıcısı arıyorum. Şu an değerlendirdiğim firmalar:
  • Netspeed
  • Vivanet
  • Netinternet
  • Turkiyemnet
Önceliğim stabil ping, düşük gecikme ve düzgün destek.
Bu firmalar hakkında deneyimi olanların görüşlerini veya bunlar dışında önerebileceğiniz taahhütsüz sağlayıcıları bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biliyorum bir sürü konu var bu hakkında ama aklım çok karışık 75 Mbps VDSL hattım var. Şu an TurkNet kullanıyorum ancak ping değerlerim ciddi şekilde dalgalı ve teknik destekten yeterli verim alamıyorum.
Taahhütsüz internet sağlayıcısı arıyorum. Şu an değerlendirdiğim firmalar:
  • Netspeed
  • Vivanet
  • Netinternet
  • Turkiyemnet
Önceliğim stabil ping, düşük gecikme ve düzgün destek.
Bu firmalar hakkında deneyimi olanların görüşlerini veya bunlar dışında önerebileceğiniz taahhütsüz sağlayıcıları bekliyorum.
Hocam tek diyeceğim bence DNS çalışmayan internet almamalısınız, başka bilgim yok.

Deneyimlerime göre Netspeed, Turknet firmasından sonra en stabil olan sağlayıcı, bir çok kez iki firma arasında gidip geldim lakin uzun zamandır Turknet tarafındayım, Netspeed konularına göz atın muhakkak forumlarda bir ara sorun yaşayan çok fazlaydı.

Deneyimlerime göre Netspeed, TurkNet firmasından sonra en stabil olan sağlayıcı, birçok kez iki firma arasında gidip geldim lakin uzun zamandır TurkNet tarafındayım, Netspeed konularına göz atın muhakkak forumlarda bir ara sorun yaşayan çok fazlaydı.

Teşekkürler, Netspeed'i ciddi düşünüyorum. Sizde ping dalgalanması oldu mu? Özellikle akşam saatlerinde durum nasıldı? Ayrıca destek tarafı nasıl, hızlı dönüş alıyor musunuz?

Hiçbiri. TurkNet kullanabilirsiniz.

TurkNet'i zaten kullanıyorum hocam. Benim sıkıntım özellikle ping dalgalanması ve destek süreci.

Hocam tek diyeceğim bence DNS çalışmayan internet almamalısınız, başka bilgim yok.

Peki sizin önereceğiniz sağlayıcı hangisi olur?

Teşekkürler, Netspeed'i ciddi düşünüyorum. Sizde ping dalgalanması oldu mu? Özellikle akşam saatlerinde durum nasıldı? Ayrıca destek tarafı nasıl, hızlı dönüş alıyor musunuz?

TurkNet'i zaten kullanıyorum hocam. Benim sıkıntım özellikle ping dalgalanması ve destek süreci.

Peki sizin önereceğiniz sağlayıcı hangisi olur?

Hocam şöyle her sağlayıcı'nın bölgesel olarak verdiği kalite farklı Antalya'dayım Vodafone çok güzel bana göre her şey çalışıyor ve hızlı.

Hocam şöyle her sağlayıcı'nın bölgesel olarak verdiği kalite farklı Antalya'dayım Vodafone çok güzel bana göre her şey çalışıyor ve hızlı.

Haklısınız, sağlayıcı performansı bölgeye göre ciddi şekilde değişebiliyor. Ancak özellikle taahhütsüz bir internet hizmeti arıyorum. Daha önce yaşadığım tecrübeler nedeniyle Vodafone'u şu aşamada değerlendirmiyorum. Bu nedenle listemdeki sağlayıcılar (Netspeed, vivanet, netinternet, turkiyemnet) hakkında görüş ve deneyimlerinizi paylaşabilirseniz memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türknet Konya`da da 1 yıla yakındır hem bilgisayarda özellikle de telefonda aşırı yavaşlıyor internet. Hız değerlerinde bir sıkıntı yok ama aşırı yavaş oluyor niyeyse. Whatsapp`ta görüntülü arama sırasında mobil internete geçmek zorunda kalıyorum artık telefonda bazen o kadar duruyor ki görüntü ve ses.