F1 23 oyun içi çektiğim fotoğraflar

Leclerc

Üstün
Yer
Monaco
F1 ve F2'den karışık birkaç tane çektim. Kafam kadar watermark olmasa daha iyi olacak aslında. Yeni yeni çekmeye başladığım için çok araştırmadım, belki kaldırmak için bir mod vs. vardır. İleride bakarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
2,4 ve 5. görseller kadrajlama açısından çok daha iyi olmuş ancak oyun böyle mi gözüküyor cidden? Hiç gerçekçi olmamış, oyun olduğu çok belli.

2,4 ve 5. görseller kadrajlama açısından çok daha iyi olmuş ancak oyun böyle mi gözüküyor cidden? Hiç gerçekçi olmamış, oyun olduğu çok belli.
Grafikler düşük-orta ayarda, ondan olabilir. Grafikleri güzelce ayarlayıp pozlamayı da daha profesyonel yaparsam daha gerçekçi sonuçlar alabilirim diye tahmin ediyorum.

Bir de fotoğrafların bazıları üzerinde oyun içinde yapılmış oynamalar var. Dördüncü fotoğrafın aşırı canlı gözükmesinin sebebi o mesela, ayar biraz kaçmış.

Ben de fotoğraf çekmeye girmeden önce bütün ayarları very high'a çekiyorum ondan sonra çekiyorum fotoğrafları.

Grafikler PS3 grafikleri gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…