Ethem Efe
Üstün
Hangi F1 oyununu oynamalıyım? Genel olarak kararsız kaldım. Bu arada ilk kez oynayacağım.
23 net.Hangi F1 oyununu oynamalıyım? Genel olarak kararsız kaldım. Bu arada ilk kez oynayacağım.
F1 21 hatta 20'den sonraki en iyi oyun 23. 25 ile 24 arasında fark yok neredeyse. Benim gibi Hamilton hayranlarının ilgisini çekiyor desem yeridir.25 al geç bütçe yetiyorsa. Neredeyse hepsi aynı zaten. 24 oynuyorum yol tutuşu konusunda zayıf bırakılmış çoğu araç. 23 hakkında bilgim yok.
Şu hayatta EA gibi olacaksın. Minimum değişiklik, maksimum kâr. İkisinde tutmasa beşinde tutuyor. Bu oyunları hâlâ satın alıp tepki vermeyenlere müstahak valla. (Baskın oyuncu kitlesinden bahsediyorum. Avrupa, Amerika vb.)24'ün mekanikleri rezalet. 23'ün üzerine koymaya çalıştılar ama batırdılar.
F1 21 hatta 20'den sonraki en iyi oyun 23. 25 ile 24 arasında fark yok neredeyse. Benim gibi Hamilton hayranlarının ilgisini çekiyor desem yeridir.
F1 26'yı DLC şeklinde yayınlamalarının bir sebebi de bu aslında. Ek olarak EA'in rezilliği.
24'ün mekanikleri rezalet. 23'ün üzerine koymaya çalıştılar ama batırdılar.
F1 21 hatta 20'den sonraki en iyi oyun 23. 25 ile 24 arasında fark yok neredeyse. Benim gibi hamilton hayranlarının ilgisini çekiyor desem yeridir.
F1 26'yı DLC şeklinde yayınlamalarının bir sebebi de bu aslında. Ek olarak EA'in rezilliği.
Evet.Mesaj gelmeyince 24’ü indirmiştim. 23’ü hemen indireyim. Kariyer modu var, değil mi onda da?
Hocam 24'le 25 arasinda nasil fark yok Allah askina, iki gun once 25 aldim 24 ile arasinda daglar kadar fark var.24'ün mekanikleri rezalet. 23'ün üzerine koymaya çalıştılar ama batırdılar.
F1 21 hatta 20'den sonraki en iyi oyun 23. 25 ile 24 arasında fark yok neredeyse. Benim gibi Hamilton hayranlarının ilgisini çekiyor desem yeridir.
23 daha iyi, 24 mario kart gibi oyun. Alacaksan 25'i al aralarında en iyisi o.
Hocam 24'le 25 arasinda nasil fark yok Allah askina, iki gun once 25 aldim 24 ile arasinda daglar kadar fark var.
24'de bir kere arabanin donus hissi olsun, yapay zeka olsun, fizikler olsun igrenc bir oyun. Metacritic puanlarindan anlayabilirsiniz bunu ayrica tarihin en az satan F1 oyunu oldu.
Gecen sene 24 de yapay zeka kendi basina safety car sokamiyordu oyuna bi kere, o kadar garip bi yapay zekasi vardi ki Leclerc'in arabasi yaniyordu pistin ortasinda yaris devam ediyordu.
23 ile 25 yakin oyunlar ama 24 felaket kotu bir oyundu ikisine nazaran.