F1 24 vs 23

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ethem Efe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 187
  • Etiketler Etiketler
    f1 23
25 al geç bütçe yetiyorsa. Neredeyse hepsi aynı zaten. 24 oynuyorum yol tutuşu konusunda zayıf bırakılmış çoğu araç. 23 hakkında bilgim yok.

24'ün mekanikleri rezalet. 23'ün üzerine koymaya çalıştılar ama batırdılar.

25 al geç bütçe yetiyorsa. Neredeyse hepsi aynı zaten. 24 oynuyorum yol tutuşu konusunda zayıf bırakılmış çoğu araç. 23 hakkında bilgim yok.
F1 21 hatta 20'den sonraki en iyi oyun 23. 25 ile 24 arasında fark yok neredeyse. Benim gibi Hamilton hayranlarının ilgisini çekiyor desem yeridir.

F1 26'yı DLC şeklinde yayınlamalarının bir sebebi de bu aslında. Ek olarak EA'in rezilliği.

Son düzenleme:
İkisi de birbirinden kötü oyunlar fakat 23'ü oynayın derim. 24'ün neden var olduğu hala bilinmiyor. O yıl yapmak için yapmışlar.

Şu hayatta EA gibi olacaksın. Minimum değişiklik, maksimum kâr. İkisinde tutmasa beşinde tutuyor. Bu oyunları hâlâ satın alıp tepki vermeyenlere müstahak valla. (Baskın oyuncu kitlesinden bahsediyorum. Avrupa, Amerika vb.)

Mesaj gelmeyince 24’ü indirmiştim. 23’ü hemen indireyim. Kariyer modu var, değil mi onda da?

23 daha iyi, 24 mario kart gibi oyun. Alacaksan 25'i al aralarında en iyisi o.

Hocam 24'le 25 arasinda nasil fark yok Allah askina, iki gun once 25 aldim 24 ile arasinda daglar kadar fark var.

24'de bir kere arabanin donus hissi olsun, yapay zeka olsun, fizikler olsun igrenc bir oyun. Metacritic puanlarindan anlayabilirsiniz bunu ayrica tarihin en az satan F1 oyunu oldu.

Gecen sene 24 de yapay zeka kendi basina safety car sokamiyordu oyuna bi kere, o kadar garip bi yapay zekasi vardi ki Leclerc'in arabasi yaniyordu pistin ortasinda yaris devam ediyordu.

23 ile 25 yakin oyunlar ama 24 felaket kotu bir oyundu ikisine nazaran.

25 ve 24 arasında fark yoktan kastım mekanik. Araç dönüşleri, frenlemeler, hızlanmalar aşırı basit. %110 AI ile oynuyorum üstelik, no assist.

No assist olmasına karşın 24 ve 25 çok basit geliyor.
Mesela F1 22 oynarken gaza %10-15 fazla basınca arkadan kayıyor direkt, 24 ve 25 oyunlarında full bastığım zaman anca kayıyor. Her piste ayrı ayar çekiyorum yine aynı.

24 rezaletti bunda hemfikiriz. Ama 25'in de aşağı kalır yanı yok, kurallar ve AI her ne kadar iyileştirilse bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…