F1 oynamak için direksiyon seti önerisi

gurkank

Uzman
Selam arkadaşlar, uzun zamandır almayı düşündüğüm ama bir türlü cesaret edemediğim direksiyon seti almaya karar verdim. F1 oynamak istiyorum şu an gamepad ile oynuyorum ama çok keyif vermiyor açıkçası. Bütçem 50k maksimum olacak şekilde ne önerirsiniz? ETS 2 falan gibi diğer simülasyon oyunları da oynayacağım. T300RS alıp ekstra olarak F1 direksiyon simidi almak şu an araştırdığım kadarıyla en mantıklısı. Siz ne düşünürsünüz?

F1 direksiyonu takabileceğin bir senaryo en güzeli olur. Diğer türlü yuvarlak direksiyonu F1 oynarken çevirmek haz vermiyor. Normal arabada direksiyon sallıyormuşsun hissi veriyor.

Bütçeniz varsa ekosistem ve direksiyon olarak en iyisi Moza, R5 alıp yanında Formula ES Wheel Mod ile başlayabilirsiniz.

Bütçeniz varsa ekosistem ve direksiyon olarak en iyisi Moza, R5 alıp yanında Formula ES Wheel Mod ile başlayabilirsiniz.
Bütçem 50k. Ama mutlaka bunu al dediğiniz bir şey olursa tabi 55 falan zorlarım.

Yani T300RS GT kullanıcısı olarak artık son tüketim tarihinin geçtiğini düşünüyorum. @AdvocateD hocamın önerisini bekleyin.
Fiyatlar malum çok yüksek. 50 55 bandını geçmeyecek bir şey bakıyorum. T300RS e F1 direksiyonu falan takıldığı için onu gördüm. Ne konuda tarihi geçti diyorsunuz?

Bütçem 50k. Ama mutlaka bunu al dediğiniz bir şey olursa tabii 55 falan zorlarım.

G29, T300RS GT gibi gereksiz popüler olmuş setler şu an değerinin çok üstünde fiyat etiketi var F1 direksiyon zorunluluğu olmasa PXN önerecektim ama PXN ekosistemini bilmiyorum.

Fiyatlar malum çok yüksek. 50 55 bandını geçmeyecek bir şey bakıyorum. T300RS e F1 direksiyonu falan takıldığı için onu gördüm. Ne konuda tarihi geçti diyorsunuz?

İçindeki kayış sistemi(teknolojik olarak) olsun artık eskidi hocam ne de olsa 2016'da çıkmış bir set ayrıca benim kullandığım masa sabitleme aparatı plastiğinden çatladı ben sıcak silikon ile destek yaptım dikkatli kullanıyorum artık alınmaması gereken bir set olduğunu düşünüyorum.

PXN VD4 yada VD6 alıp Bu direksiyon simidini alabilirsiniz.

Anladım hocam. Peki ne önerirsiniz F1 direksiyonlu olarak?

PXN VD4 yada VD6 alıp Bu direksiyon simidini alabilirsiniz.
VD4 ile VD6 fiyatları çok yakın. Ne farkı var acaba? Memnun kalır mıyım F1 deneyiminden?

Anladım hocam. Peki ne önerirsiniz F1 direksiyonlu olarak?

VD4 ile VD6 fiyatları çok yakın. Ne farkı var acaba? Memnun kalır mıyım F1 deneyiminden?
Memnun kalırsınız hocam. Tek farkı VD4 4nm tork, VD6 6nm tork. İkisi de sizin için yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…