F1 oynamak için direksiyon seti önerisi

Hocam arkadaşlar zaten sorularınıza cevap vermiş bana ne soruyorsunuz tam olarak?
Hocam F1 ağırlıklı oynamak için moza r5 mi daha iyidir yoksa PXN vd4/vd6 mı? Satış sonrası servis desteği falan nasıl? İşi bilen biri olarak arkadaşlar sizin de cevap vermenizi istediler.

Hocam F1 ağırlıklı oynamak için moza r5 mi daha iyidir yoksa PXN vd4/vd6 mı? Satış sonrası servis desteği falan nasıl? İşi bilen biri olarak arkadaşlar sizin de cevap vermenizi istediler.
Hocam R5 de VD4/VD6'da F1 için fazla fazla yeterli. Çünkü F1 arcade bir oyun. iRacing veya LeMans Ultimate ağırlıklı oynayacağım deseniz R5'te daha fazla ayar seçeneği var onu alın derim ama F1 için hangisini alırsanız alın aynı işi görecektir. Moza'yı F1 modu ile kullanabilirsiniz. PXN'de 14k'lık GT One almanız lazım. Ama biri mod diğeri başlı başına direksiyon. GT One'ın hissiyatı çok daha farklı. Bütçeniz dahilinde hangisini alırsanız alın üzmeyecektir.

Bu arada Moza eski, köklü bir firma değil. Reklam bastıkları için bazı arkadaşlar premium bir marka sanıyor ama pandemiden bu yana direksiyon seti satan bir firma. Dikkat edin satan diyorum. PXN de Moza da fason ürettiriyor. Bu firmaların fabrikaları yok. Moza Gimbal satan bir firmaydı. Bir Simucube değil yani.

Anladım hocam peki siz olsanız 50k bütçede hangi kombinasyonu tercih edersiniz?

Anladım hocam peki siz olsanız 50k bütçede hangi kombinasyonu tercih edersiniz?
Ben 50k bütçenin üzerine biraz daha koyar Simagic alırdım Giriş seviyesi DD setler hemen hemen aynı.
Ben 50k altındaki bütçemle VD6 seçtim gayet de memnunum. Moza'dan bir kere ağzım yandı.

Ey PXN ithalatçıları bilene bilmeyen sponsor oluyosunuz. Sayemde o kadar satış yaptınız bize bi el freni bile ateşlemediniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…