Gece

Üstün
1 yıl olacak alalı, ilk kez içini açtım. Fabrika çıkışı macunların böyle dağılmış olması normal mi? Yenisini alıp süreceğim zamana kadar böyle kalsın mı temizleyeyim mi? LOQ bu.

20250819_162534.webp

Soğutucunun blok kısmını açmamalıydınız, açınca macun yenilemek gerekir, şimdi silerseniz cihaz aşırı ısınır silmeyin, macunsuz olmaz yani.

Mecbur soğutucuyu geri takacaksınız, macun yenilemediğiniz için cihaz fazla ısınabilir.

Soğutucunun blok kısmını açmamalıydınız, açınca macun yenilemek gerekir, şimdi silerseniz cihaz aşırı ısınır silmeyin, macunsuz olmaz yani.

Mecbur soğutucuyu geri takacaksınız, macun yenilemediğiniz için cihaz fazla ısınabilir.
Şu beyaz olanlar nedir peki? Birçok yere de bulaşmış, macun değişimi esnasında onlara dokunuluyor mu?

1 yıl rahat gidiyor yeni macunlar. Açmasanız iyiydi eğer sıcaklıklarda ilk aldığınız zamana göre çok fazla sıcaklık değişimi yoksa.

Ayrıca laptop için PTM 7950 de öneririm. Sürekli açma derdinden kurtarır.

Termal macun taşsa da donanıma zarar vermez. Elektriksel olarak iletken değil. Sıvı metal iletir elektriği sadece zaten onu da normal bir kullanıcının uygulaması tavsiye edilmez.

1 yıl rahat gidiyor yeni macunlar. Açmasanız iyiydi eğer sıcaklıklarda ilk aldığınız zamana göre çok fazla sıcaklık değişimi yoksa.

Ayrıca laptop için PTM 7950 de öneririm. Sürekli açma derdinden kurtarır.

Termal macun taşsa da donanıma zarar vermez. Elektriksel olarak iletken değil. Sıvı metal iletir elektriği sadece zaten onu da normal bir kullanıcının uygulaması tavsiye edilmez.
100 dereceye dayanıyordu biraz güçlü bir oyun açsam. Hoş, havalar da sıcak ama aklım kalmıştı, dedim içeride bir şeyler yanlışsa daha da kötüye gitmesin.

PTM 7950 de yalnızca Aliexpress'te var sanırım, hangi ölçüyü tercih etmem gerektiğini bilemedim ama, 31x50 mi 40x40 mı?

@20424, neyse ki sıcaklıklar öyle aman aman yükselmedi. Ben de bu kasayı açma konusundaki acemiliğimi atmış oldum biraz. :D Yakın zamanda macunu da değiştiririm.