Detaylar
Kim cevapladı?Gece
Üstün
Tam anlayamadım, elimde yeni macun yok şu an, tozları temizlemek için açmıştım. Yine de geri kapatmadan önce macunu silmem gerekir mi?Eskiyi temizlemeniz lazım, macun yenilemeden kapatırsanız ısılar yükselir.
Soğutucunun blok kısmını açmamalıydınız, açınca macun yenilemek gerekir, şimdi silerseniz cihaz aşırı ısınır silmeyin, macunsuz olmaz yani.
Mecbur soğutucuyu geri takacaksınız, macun yenilemediğiniz için cihaz fazla ısınabilir.
Mecbur soğutucuyu geri takacaksınız, macun yenilemediğiniz için cihaz fazla ısınabilir.
Gece
Üstün
Şu beyaz olanlar nedir peki? Birçok yere de bulaşmış, macun değişimi esnasında onlara dokunuluyor mu?Soğutucunun blok kısmını açmamalıydınız, açınca macun yenilemek gerekir, şimdi silerseniz cihaz aşırı ısınır silmeyin, macunsuz olmaz yani.
ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
1 yıl rahat gidiyor yeni macunlar. Açmasanız iyiydi eğer sıcaklıklarda ilk aldığınız zamana göre çok fazla sıcaklık değişimi yoksa.
Ayrıca laptop için PTM 7950 de öneririm. Sürekli açma derdinden kurtarır.
Termal macun taşsa da donanıma zarar vermez. Elektriksel olarak iletken değil. Sıvı metal iletir elektriği sadece zaten onu da normal bir kullanıcının uygulaması tavsiye edilmez.
Termal macun taşsa da donanıma zarar vermez. Elektriksel olarak iletken değil. Sıvı metal iletir elektriği sadece zaten onu da normal bir kullanıcının uygulaması tavsiye edilmez.
Şu beyaz olanlar nedir peki? Birçok yere de bulaşmış, macun değişimi esnasında onlara dokunuluyor mu?
Onlar termal putty, termal pad yerine kullanılan bir madde, yapısı çok bozulmadıysa yenilemeye gerek yok.
Gece
Üstün
100 dereceye dayanıyordu biraz güçlü bir oyun açsam. Hoş, havalar da sıcak ama aklım kalmıştı, dedim içeride bir şeyler yanlışsa daha da kötüye gitmesin.1 yıl rahat gidiyor yeni macunlar. Açmasanız iyiydi eğer sıcaklıklarda ilk aldığınız zamana göre çok fazla sıcaklık değişimi yoksa.
PTM 7950 de yalnızca Aliexpress'te var sanırım, hangi ölçüyü tercih etmem gerektiğini bilemedim ama, 31x50 mi 40x40 mı?