W walixi Uzman Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 157 Çözümler 5 Beğeniler 31 14 Eylül 2024 #1 Merhaba. Facebook Meta'dan reklam verdim durum taslak olarak gözüküyor, ne yapmalıyım? hocalarım şu an hazırlanıyor aşamasına geldi. Son düzenleme: 14 Eylül 2024
Merhaba. Facebook Meta'dan reklam verdim durum taslak olarak gözüküyor, ne yapmalıyım? hocalarım şu an hazırlanıyor aşamasına geldi.
altan005 1 Başarılı Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 79 Beğeniler 60 14 Eylül 2024 #2 Büyük bir kitleye Meta aracılığıyla yayınlanacağı için Meta öncelikle kontrol ediyor olabilir. Birkaç saate düzelecektir.
Büyük bir kitleye Meta aracılığıyla yayınlanacağı için Meta öncelikle kontrol ediyor olabilir. Birkaç saate düzelecektir.
KS KS W walixi Uzman Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 157 Çözümler 5 Beğeniler 31 14 Eylül 2024 #3 altan005 dedi: Büyük bir kitleye Meta aracılığıyla yayınlanacağı için Meta öncelikle kontrol ediyor olabilir. Birkaç saate düzelecektir. Genişletmek için tıkla... evet hocam her zaman öyle oluyordu bu seer geç olunca endişelendim.
altan005 dedi: Büyük bir kitleye Meta aracılığıyla yayınlanacağı için Meta öncelikle kontrol ediyor olabilir. Birkaç saate düzelecektir. Genişletmek için tıkla... evet hocam her zaman öyle oluyordu bu seer geç olunca endişelendim.