NeonCircuit

Uzman
Faceit görevinde verilen ★ Huntsman Knife | Lore (FT) bıçağının parasıyla oyunda kasa açsam mantıklı olur mu? Yaklaşık kaç kasa açılır? 10 Mart 2026 kuruyla bu bıçak 156 dolar ediyor.

Ekran Görüntüsü (184).webp
Ekran görüntüsü 2026-03-10 023948.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
150 dolara bıçak çıkmama ihtimali çok yüksek. Aynı zamanda attığın görevleri tamamlayıp bıçağa ulaşmak da pek mümkün değil. İşe gider gibi Faceit oynaman lazım.

150 dolara bıçak çıkmama ihtimali çok yüksek. Aynı zamanda attığın görevleri tamamlayıp bıçağa ulaşmak da pek mümkün değil. İşe gider gibi Faceit oynaman lazım.
1 aylık süreç. Programla kasmak doğru olur mu riskli olur mu bilmiyorum ama diğer türlü imkansız geliyor. 1 ay yani 3 ay 4 ay olacaktır. Arkadaşlar kasa açma asla demiş, açmayacağım evet.

Parayı alıp 500 parçaya bölerim ama yine de kasa açmam. Yine de siz bilirsiniz ama kasa açacaksanız eğer hiçbir şey çıkmayacağından emin olabilirsiniz.
Hocam programla, hileyle yani düşünüyorum. Diğer türlüsü mümkün kasılmaz zaten. Günde 8 maç atsam, o liste de bulunan 3-4 görevi o gün hallederim gibi geliyor. Öyle öyle devam ettiricem. Yani bu şekilde bir ay da tamamlarım diye düşünüyorum. Programsız falan 3-4-5 ayı bulur bu.

Son düzenleme: