1 aylık süreç. Programla kasmak doğru olur mu riskli olur mu bilmiyorum ama diğer türlü imkansız geliyor. 1 ay yani 3 ay 4 ay olacaktır. Arkadaşlar kasa açma asla demiş, açmayacağım evet.

Ya hocam programla, hileyle yani düşünüyorum. Diğer türlüsü mümkün kasılmaz zaten. Günde 8 maç atsam, o liste de bulunan 3-4 görevi o gün hallederim gibi geliyor. Öyle öyle devam ettiricem. Yani bu şekilde bir ay da tamamlarım diye düşünüyorum. Programsız falan 3-4-5 ayı bulur bu.
Program ve hile kullanamazsın Faceit'te. Şöyle basit düşünelim, 150 dolarlık bıçağı senin gibi kaç kişi almak ister?

1 aylık süreç. Programla kasmak doğru olur mu riskli olur mu bilmiyorum ama diğer türlü imkansız geliyor. 1 ay yani 3 ay 4 ay olacaktır. Arkadaşlar kasa açma asla demiş, açmayacağım evet.

Hocam programla, hileyle yani düşünüyorum. Diğer türlüsü mümkün kasılmaz zaten. Günde 8 maç atsam, o liste de bulunan 3-4 görevi o gün hallederim gibi geliyor. Öyle öyle devam ettiricem. Yani bu şekilde bir ay da tamamlarım diye düşünüyorum. Programsız falan 3-4-5 ayı bulur bu.

O nasıl olacak hileyle falan?