Öncelikle geçmiş olsun, CS'yi ve R6'yı uzun süre önce biraktim. Hep agresif bir kitle hakimdi bu oyunlarda. Türk olduğumu duyan hep laf salliyordu, hiçbir şey değişmedi. Bir keresinde R6'da ırkçı bile olmamasına rağmen chate yazdigim bir şey icin ban yemistim, adamlar hem kiskirtiyor hem de hiçbir yaptirim almiyor. Anti-racism bize sökmüyor nedense. Türk düşmanlığı çok büyümüş bir hale büründü.
Bize soykırımcı dediler, barbar dediler, Moğol dediler; dediler de dediler. Hala da diyorlar. Niye? Vatanımızı savunup sömürge devleti olmadık diye. Elhamdülillah, dedikleri şeyler hoşumuza gider, bize laf söyleyen kimileri gibi vatansız kalmadık. Bir de şunu da söylemek istiyorum: Türkler balkanlarda, Kıbrıs'da ve nice yerlerde soykırıma uğrarken, Müslüman nüfusu o bölgelerde darma duman edilirken biz bugün soykırım iftiraları ile anlıyoruz ve Anadolu'daki her tarihi değere sahip çıktık.
Bunun dışında Türk oyuncuları da eleştirmek istiyorum, Türk sunucusu olan oyunlara da katlanamıyorum çünkü çok toxic takılıyorlar. Ne dinimiz, ne anamız, ne colugumuz cocugumuz kalıyor abi adamlar her şeye sövüyor... Globalin sorunları dışında bu da ayrı bir dert.
Bu adamlar log tutmuyor mu?