Arkadaşlar merhaba, çok fazla FACEIT oynamıyorum. Ne zaman FACEIT girsem "Secure Boot is not working properly" hatası alıyordum ama yine de maça girebiliyordum. Bugün girmeye çalıştığımda ise BIOS'tan "Secure Boot" (Maximum Security) ayarını açmamı istiyor. Bunun başka yolu yok mu? Neden bugüne kadar böyle bir şey istemiyordu da şimdi çıktı? Herhangi bir eksisi var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?MAH0A
Uzman
Uzun zamandır Maximum Security şartı var. Maç oynamak istiyorsanız bu şekilde ayarlamak zorundasınız. Eksisi yok.Arkadaşlar merhaba, çok fazla FACEIT oynamıyorum. Ne zaman FACEIT girsem "Secure Boot is not working properly" hatası alıyordum ama yine de maça girebiliyordum. Bugün girmeye çalıştığımda ise BIOS'tan "Secure Boot" (Maximum Security) ayarını açmamı istiyor. Bunun başka yolu yok mu? Neden bugüne kadar böyle bir şey istemiyordu da şimdi çıktı? Herhangi bir eksisi var mı?
Daha bu sabah oynadığımda bir problem yoktu anlamadımUzun zamandır Maximum Security şartı var. Maç oynamak istiyorsanız bu şekilde ayarlamak zorundasınız. Eksisi yok.
MAH0A
Uzman
Muhtemelen yeni başladınız, birkaç maç attınız. Bu yüzden normaldir. Maximum Security ayarlayıp devam edebilirsiniz.Daha bu sabah oynadığımda bir problem yoktu anlamadım
Yok hocam hesap baya eski ama her gün girip oynamıyordum. Haftada 5-10 arası anca.Muhtemelen yeni başladınız, birkaç maç attınız. Bu yüzden normaldir. Maximum Security ayarlayıp devam edebilirsiniz.
Kenshi
Yetkin
Yok hocam hesap bayağı eski ama her gün girip oynamıyordum. Haftada 5-10 arası anca.
Bende de geçen oldu mecbur maximum security'e ayarlamanız gerek.