Keremefe_1

Uzman
FACEIT için anti cheat kurulumunda yeniden başlatırken görseldeki gibi kalıyor. Bu sorunun aynısını önceden de yaşamıştım. Onda format atarak çözmüştüm şimdi format atmadan yapmanın bir yolu var mı?

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    2,8 MB · Görüntüleme: 18
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'u güvenli modda açacaksın, videodaki adımları takip et, 4 numara ile başlayın.

FACEIT kurmadığım için bu konuda çok bilgim yok. @Akif bir baksın.

Steam overlay, NVIDIA overlay, OBS veya başka overlay varsa kapatıp deneyin ilk olarak.
Bilgisayarı şu an hiç açamıyorum, en fazla BIOS menüsüne girebiliyorum. BIOS'dan çıktıktan sonra da beni kurtarma seçenekleri menüsüne atıyor. Ondan dolayı videodaki gibi güvenli moda da geçemiyorum.

Bilgisayarı şu an hiç açamıyorum en fazla Bios menüsüne girebiliyorum Biosdan çıktıktan sonra da beni kurtarma seçenekleri menüsüne atıyor. Ondan dolayı videodaki gibi güvenli moda da geçemiyorum
Bu görseldeki gibi. Devam et dediğim zaman da değişen bir şey olmuyor.

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    2,7 MB · Görüntüleme: 7
Kurulumu yaptıktan sonra otomatik yeniden başlatmayı reddedin. Kendiniz yeniden başlatın. Windows bugu bu arada ben de aynısını yaşamıştım kendi kendine düzelmişti.

FACEIT mi açılmıyor Windows mu? Secure Boot ayarından sonra mı oldu bu durum?
Windows açılmıyor. Önceden de bir kez Faceit'i yüklemeye çalıştım ve aynı sorunla karşılaşmıştım. Çözümü format atarak halletmiştim ama şu an format atma yanlısı değilim çok.

Kurulumu yaptıktan sonra otomatik yeniden başlatmayı reddedin. Kendiniz yeniden başlatın. Windows bugu bu arada ben de aynısını yaşamıştım kendi kendine düzelmişti.
Artık çok geç gibi hocam, Windows'a giremiyorum.

Windows açılmıyor. Öncedende bir kez Faceiti yüklemeye çalıştım ve aynı sorunla karşılaşmıştım. Çözümü format atarak halletmiştim ama şu an format atma yanlısı değilim çok.

Artık çok geç gibi hocam windows’a giremiyorum
Sorun gider kısmında da bu üçü bulunuyor.

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    2,8 MB · Görüntüleme: 5