Keremefe_1
Uzman
O beyaz şey yükleme ekranı. Güvenli modda nasıl çalıştırabilirim?O beyaz şey imlçe ise Ctrl + Alt + Del çalışıyor mu bak. Olmazsa güvenli modda açıp kaldırmayı dene Anti-Cheat'i.
Windows'u güvenli modda açacaksın, videodaki adımları takip et, 4 numara ile başlayın.
Bilgisayarı şu an hiç açamıyorum en fazla Bios menüsüne girebiliyorum Biosdan çıktıktan sonra da beni kurtarma seçenekleri menüsüne atıyor. Ondan dolayı videodaki gibi güvenli moda da geçemiyorumFACEIT kurmadığım için bu konuda çok bilgim yok. @Akif bir baksın.
Steam overlay, NVIDIA overlay, OBS veya başka overlay varsa kapatıp deneyin ilk olarak.
Bu görseldeki gibi. Devam et dediğim zamanda değişen bir şey olmuyorBilgisayarı şu an hiç açamıyorum en fazla Bios menüsüne girebiliyorum Biosdan çıktıktan sonra da beni kurtarma seçenekleri menüsüne atıyor. Ondan dolayı videodaki gibi güvenli moda da geçemiyorum
O beyaz şey yükleme ekranı. Güvenli modda nasıl çalıştırabilirim?
Windows açılmıyor. Öncedende bir kez Faceiti yüklemeye çalıştım ve aynı sorunla karşılaşmıştım. Çözümü format atarak halletmiştim ama şu an format atma yanlısı değilim çok.FACEIT mi açılmıyor Windows mu? Secure Boot ayarından sonra mı oldu bu durum?
Artık çok geç gibi hocam windows’a giremiyorumKurulumu yaptıktan sonra otomatik yeniden başlatmayı reddedin. Kendiniz yeniden başlatın. Windows bugu bu arada ben de aynısını yaşamıştım kendi kendine düzelmişti.
Sorun gider kısmında da bu üçü bulunuyor.Windows açılmıyor. Öncedende bir kez Faceiti yüklemeye çalıştım ve aynı sorunla karşılaşmıştım. Çözümü format atarak halletmiştim ama şu an format atma yanlısı değilim çok.
Artık çok geç gibi hocam windows’a giremiyorum