Keremefe_1
Uzman
Ayrıca FACEIT'i bir daha indirecek olursanız, uygulamasını indirmeyin; sadece anticheatini indirin. Bilgisayar açıldığı anda otomatik çalışmıyor, öyle yapınca. Tarayıcıdan kullanın FACEIT'i.
Hocam peki sizce o menüden format mı atayım yoksa USB belleğe ISO dosyası kurup mu atayım? Eğer 2. yolu yapacaksam da Windows 11 mi kurayım 10 mu çünkü son açtığım konu olan Secure Boot konusunda sistemi Windows 10'dan 11'e yükseltmiştim.
Temiz kurulum öneririm (ISO ile yani). Windows 11 kurun.
Windows çalışması için otomatik oluşturuyor. Silinebilenlerin hepsini silin birleşirler sonra direkt 225 GB olanı seçip ilerleyebilirsiniz.
Hocam format attım ama açılırken yine aynı sorun oldu tekrardan yapmak için menüye geldim belki yine çözülür diye ama burada da SSD imde boş alan oldukça az gözüküyor bunun bir çözüm yolu vardı hem olmaması gereken diskleri silip hem asıl diskin yerini açmaya onu söyler misiniz bir de neden yine aynı şekilde yükleme ekranında kalıyor?
O çok önemli değil zaten gidecekti ondan silip devam ettim de neden formattan sonra bu hatayı yeniden aldım? Şu an baştan bir daha deniyorum.Silmeniz gerekiyor ama silince tüm dosyalarınız gidecek. Ayrıca eğer ki silmeden yaptıysanız önceki Windows ile çakışmış olabilir.
Tekrar denememe rağmen yine aynıSilmeniz gerekiyor ama silince tüm dosyalarınız gidecek. Ayrıca eğer ki silmeden yaptıysanız önceki Windows ile çakışmış olabilir.
Hocam formattan sonra artık o menüye dahi geçmiyor anakartın markasının yazılı olduğu ekranda kalıyor.Siyah ekranda CTRL ALT DEL yapıp, Görev Yöneticisi > Yeni görev > explorer.exe ile başlatmayı dener misin? Windows'a erişebilirsen SFC /scannow deneriz.
Bir de Faceit AC Windows ile otomatik başlamıyor. Başka bir nedeni olmalı ama yine de güvenli modda kaldırıp adım adım gideriz.