Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EmreWhite

Uzman
GTA 5'te aldığım hatanın ardından bilgisayara format attım ve Epic Games'ten GTA 5'i geri yükledim, girmeye çalıştım fakat bu sefer de Launcher hata verdi. Bu hatayı nasıl düzeltirim? Gerçekten bıktım artık, yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-04-10 205544.webp
    Ekran görüntüsü 2024-04-10 205544.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 227
Çözüm

Çözüm 1:​

Windows + R > services.msc > Enter > Rockstar Games Library Service çalışıyor mu? Çift tıkladığınızda devre dışı ise Manuel seçip elle başlatır mısınız?

Çözüm 2:​

Eğer hizmet çalışıyorsa şunu dene:
  • Belgeler klasörünün içindeki Rockstar klasörünü sil.
  • Tekrar Launcher'a gir, aynı dosyayı tekrar oluşturulacak ve sorunsuz açılması gerek oyunun.

Çözüm 3:​

1. C:\Program Files\Rockstar Games\Launcher\ klasörüne gidin.
  2. Uninstall ile Rockstar servislerini kaldırın.
  3. C:\Program Files\Rockstar Games\Social Club adresine girin
  4. uninstallRGSCRedistributable.exe çalıştırın ve Social Club uygulamasını kaldırın.
  5. GTA 5 çalıştırın. Az önce sildiğiniz uygulamaların tekrar yüklenmeye başladığınızı göreceksiniz.
  6. Yükleme tamamlandığında oyunu oynamaya başlayabilirsiniz.

Çözüm 4:​

Modemi kapat aç. Bu işlem IP adresini yeniler.

Çözüm 5:​

Aile Koruması varsa ISS'yi arayıp bunu kapattır.

Çözüm 1:​

Windows + R > services.msc > Enter > Rockstar Games Library Service çalışıyor mu? Çift tıkladığınızda devre dışı ise Manuel seçip elle başlatır mısınız?

Çözüm 2:​

Eğer hizmet çalışıyorsa şunu dene:
  • Belgeler klasörünün içindeki Rockstar klasörünü sil.
  • Tekrar Launcher'a gir, aynı dosyayı tekrar oluşturulacak ve sorunsuz açılması gerek oyunun.

Çözüm 3:​

1. C:\Program Files\Rockstar Games\Launcher\ klasörüne gidin.
  2. Uninstall ile Rockstar servislerini kaldırın.
  3. C:\Program Files\Rockstar Games\Social Club adresine girin
  4. uninstallRGSCRedistributable.exe çalıştırın ve Social Club uygulamasını kaldırın.
  5. GTA 5 çalıştırın. Az önce sildiğiniz uygulamaların tekrar yüklenmeye başladığınızı göreceksiniz.
  6. Yükleme tamamlandığında oyunu oynamaya başlayabilirsiniz.

Çözüm 4:​

Modemi kapat aç. Bu işlem IP adresini yeniler.

Çözüm 5:​

Aile Koruması varsa ISS'yi arayıp bunu kapattır.

Son düzenleme:
Çözüm
Windows + r > services.msc > enter > Rockstar Games library service çalışıyor mu? Çift tıkladığınızda devre dışı ise manuel seçip elle başlatır mısınız?

Çalışıyor olarak gözüküyor önceden de manuel olarak ayarlıydı öneri üzerine otomatik olarak ayarlayıp öyle denemiştim fakat yine işe yaramamıştı. Dediğiniz şekilde tekrar manuele alıp çalıştırmayı denedim şimdi yine aynı hatayı aldım.