Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İsrail
Fallout 4 oyundaki köpeğim kayboldu? Bu tekrardan spawn olur mu, yoksa gitti mi? Bulamıyorum. :D

1713544395413.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kaybolmadı, yeni companion aldığınızda köyüne geri döndü o kadar. Varsayılan olarak döndüğü yer kendi evinizin orası.
Kaybolmadı, yeni companion aldığınızda köyüne geri döndü o kadar. Varsayılan olarak döndüğü yer kendi evinizin orası.
Orayada bakmıştım bir daha bakayım. işe yarıyordu hayvan. :D

Yeni companion almadım o nedir? aslında bir den gitmişti yanımdan.

Hortlamak gibi olmasın ama nick valentina yı nereye gönderdiğimi bulamıyorum dima ile alakalı bir görevde nick valentina ile gelin yazdı bir ara şu an hangi köyde bulamıyorum bütün yerleşim yerlerini gezdim onu bulmak için kısa bir yol var mı?

Hortlamak gibi olmasın ama nick valentina yı nereye gönderdiğimi bulamıyorum dima ile alakalı bir görevde nick valentina ile gelin yazdı bir ara şu an hangi köyde bulamıyorum bütün yerleşim yerlerini gezdim onu bulmak için kısa bir yol var mı?
Onla hiç karşılaşmadım ya.