Ömer_Yeter
Yetkin
Oyuna bugün başlayacaktım ve Türkçe yamalı olarak başlamak istiyordum. Birkaç siteden ve forumlardan yamalar buldum ancak adımları doğru yapmama rağmen ve Türkçe yama dosyalarını Launcher üzerinden tiklememe rağmen oyunun ilk açılış ekranı geliyor sonra bir anda kapanıveriyor. Gerçekten yamalarda mı yoksa ben mi ynalış adımalr ile ilerliyorum? Lütfen yardımcı olabilen varsa yardımcı olsun.
Baktığım forum ve siteler:
turkceyama.com
www.moddb.com
www.oyunceviri.net
www.technopat.net
forum.shiftdelete.net
Baktığım forum ve siteler:
Fallout New Vegas Türkçe Yama ve Kurulum Rehberi - TurkceYama.com
Fallout New Vegas Türkçe Yama. Bu Türkçe yama paketi, Fallout New Vegas isimli kıyamet sonrası temalı RPG oyunu için Türkçe dil dosyalarını içerir. Yama kurulum...
Fallout New Vegas Türkçe Yama file
Kurulum: 1. "Data klasörünün içine atılacak olanlar" adlı klasörün içindekilerinin oyunun ana klasörünün içine atın. 2. “Türkçe Karakter düzeltme” klasörü içinde olan My Games adlı klasörü oyunun belgelerimdeki konumuna yapıştırın...
Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama – OyunCeviri.net
Fallout New Vegas Ultimate Edition %100 Türkçe Yama
The Lonesome Road and Old World Blues dosyaları .esm uzantılı bir şekilde geldi bunları nereye atmalıyım? Data klasörüne atacaksın. Launcher'dan aktif edeceksin.
Fallout New Vegas Türkçe Yama sorunu.
Fallout New Vegas Ultimate Edition aldım bütün DLCleri barındırıyor. Oyuna Türkçe Yama kurdum sonra launcher içinden Türkçe Yamayı tikledim.Tikledikten sonra oyun tam açılırken yükleme ekranında sonsuz kalıyor ilerleme olmuyor ama tiki kaldırınca oyun sorunsuz açılıyor bunun sebebi nedir?