Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Oyuna bugün başlayacaktım ve Türkçe yamalı olarak başlamak istiyordum. Birkaç siteden ve forumlardan yamalar buldum ancak adımları doğru yapmama rağmen ve Türkçe yama dosyalarını Launcher üzerinden tiklememe rağmen oyunun ilk açılış ekranı geliyor sonra bir anda kapanıveriyor. Gerçekten yamalarda mı yoksa ben mi ynalış adımalr ile ilerliyorum? Lütfen yardımcı olabilen varsa yardımcı olsun.
Baktığım forum ve siteler:

Oyuna bugün başlayacaktım ve Türkçe yamalı olarak başlamak istiyordum. Birkaç siteden ve forumlardan yamalar buldum ancak adımları doğru yapmama rağmen ve Türkçe yama dosyalarını Launcher üzerinden tiklememe rağmen oyunun ilk açılış ekranı geliyor sonra bir anda kapanıveriyor. Gerçekten yamalarda mı yoksa ben mi ynalış adımalr ile ilerliyorum? Lütfen yardımcı olabilen varsa yardımcı olsun.
Baktığım forum ve siteler:

Büyük ihtimalle oyun guncelleme yemiştir kullandığınız Türkçe yama eskiye ait olduğu için çakışma yapabiliyor.

DLC gerekmez; eğer sende yoksa orayı es geçersin. Ayrıca bu Türkçe yamanın kurulumu çok amatörce; 'Belgeler' klasörüne dosya atması gerekmezdi. Ben olsam kurmazdım.

Hocam sorun galiba Courier's Stash DLC'sine sahip olmamamdan kaynıklı imiş. Az önce aldım ve şu an oyun tam anlamıyla Türkçe oldu.

Çözüm