Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Oyunu yönetici olarak çalıştırın, Grafik API'yı: Vulkan olarak ayarlayın. Yama olarak tavsiyem "Makine Çeviri"
Hepsini denedim hocam.
Yamanın klasöründe genelde font, fonts, UI veya. Ttf. Otf dosyaları olur. Türkçe destekli bir fontla değiştir, arial olabilir.
Sanırım bu tarz bir sorunla ilgili. Oyunun orijinal fontuyla yapılmış yama denedim ve oldu.
Guilty Conscience
Üstün
Yamanın klasöründe genelde font, fonts, UI veya. Ttf .otf dosyaları olur. Türkçe destekli bir fontla değiştir, arial olabilir.
Bazı yamalarda font fix var. Bunu da yapabilirsiniz varsa.Merhaba arkadaşlar, birçok Türkçe yama denedim fakat bu sorun düzelmedi. Oyun Steam'den ve yazı aralıklarında i veya ı gibi harflerde kutucuk oluyor. Ne yapabilirim?
Ranchen
Uzman
Hocam font sorunu olmayan yamaları denedim oluyor gene fixli olanlarda.Bazı yamalarda font fix var. Bunu da yapabilirsiniz varsa.
Bilemedim hocam. Üstteki çözümleri deneyin bi.Hocam font sorunu olmayan yamaları denedim oluyor gene fixli olanlarda.
Ranchen
Uzman
Oyunu yönetici olarak çalıştırın, Grafik API'yı: Vulkan olarak ayarlayın. Yama olarak tavsiyem "Makine Çeviri"
Hepsini denedim hocam.
Yamanın klasöründe genelde font, fonts, UI veya. Ttf. Otf dosyaları olur. Türkçe destekli bir fontla değiştir, arial olabilir.
Sanırım bu tarz bir sorunla ilgili. Oyunun orijinal fontuyla yapılmış yama denedim ve oldu.
Son düzenleyen: Moderatör:
Rav3nnd
Deneyimli
- Makaleler
- 4
Hocam font sorunu olmayan yamaları denedim oluyor gene fixli olanlarda.
Hocam DC Sunucusunun linkini bırakamıyorum kurallar gereği ama eğer Makine Çeviri hakkında arama yaparsanız sunucusunu bulabilirsiniz ve anlatıldığı şekilde yaparsanız bir sorun yaşamazsınız. Bire bir kendim kullandım bir sorunla karşılaşmadım.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347