Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Oyunu yönetici olarak çalıştırın, Grafik API'yı: Vulkan olarak ayarlayın. Yama olarak tavsiyem "Makine Çeviri"
Yamanın klasöründe genelde font, fonts, UI veya. Ttf. Otf dosyaları olur. Türkçe destekli bir fontla değiştir, arial olabilir.
Bazı yamalarda font fix var. Bunu da yapabilirsiniz varsa.Merhaba arkadaşlar, birçok Türkçe yama denedim fakat bu sorun düzelmedi. Oyun Steam'den ve yazı aralıklarında i veya ı gibi harflerde kutucuk oluyor. Ne yapabilirim?
Hocam font sorunu olmayan yamaları denedim oluyor gene fixli olanlarda.Bazı yamalarda font fix var. Bunu da yapabilirsiniz varsa.
Bilemedim hocam. Üstteki çözümleri deneyin bi.Hocam font sorunu olmayan yamaları denedim oluyor gene fixli olanlarda.
Oyunu yönetici olarak çalıştırın, Grafik API'yı: Vulkan olarak ayarlayın. Yama olarak tavsiyem "Makine Çeviri"
Yamanın klasöründe genelde font, fonts, UI veya. Ttf. Otf dosyaları olur. Türkçe destekli bir fontla değiştir, arial olabilir.
Hocam font sorunu olmayan yamaları denedim oluyor gene fixli olanlarda.