Fallout 4 terminali geçemiyorum. Biraz karışık geldi.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Rastgele yaparken "Deny, Hero, Best" yaptım açıldı.
Biraz zorlayıcı ama oyun hâlâ iyi, teşekkürler.
- Makaleler
- 4
Bir kelime sectiginde sag altta Likeness yani benzerlik degeri cikacak, degerin yuksekligi gercek sifredeki harflerin benzerligini gosterir dusuk degerlerde bas ya da sondaki harfler ayni oluyordu diye hatirliyorum. Bu sekilde tahmin yurutme yoluyla gercek sifreyi bulacaksin.
Son düzenleme:
Anladığım kadarıyla herhangi bir kelimeye bastığınızda doğru olan kaç harf olduğunu söylüyormuş.
Alttaki videoda bir yöntem anlatılmış: Parantezler "(, ), [, ], {, }" ve büyüktür/küçüktür "<, >" işaretleri arasında yer alan şeylere bastığında bir adet yanlış cevabı siliyormuş veya kalan yanlış deneme haklarını tekrardan baştaki duruma getiriyormuş. Bu şekilde yapmayı deneyebilirsin.
Alttaki videoda bir yöntem anlatılmış: Parantezler "(, ), [, ], {, }" ve büyüktür/küçüktür "<, >" işaretleri arasında yer alan şeylere bastığında bir adet yanlış cevabı siliyormuş veya kalan yanlış deneme haklarını tekrardan baştaki duruma getiriyormuş. Bu şekilde yapmayı deneyebilirsin.
Deneyeceğim. Tilt etti beni. 
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 7
Seviye 4 "Hacker Perk" açarsan yanlış yapsan bile terminal kilitlenmiyor. "Çok hack işleriyle uğraşırım oynarken" dersen, o perki öneririm.
Ninja in Pyjama
Üstün
Perk chat kullanarak "Hack" yeteneğini arttır. Her terminalin kendince zorluğu vardır ve hack yeteneğini geliştirmeden bazılarını yapamazsın. Uygun seviyeye geldiğinde terminale gir, yukarıda gördüğün 5 kutucuktan 1'ini kullan. Bastığında yan tarafta sana bir değer verecek. Bu bir ipucu. Eğer orada 0'dan büyük bir değer görüyorsan demek ki asıl dizilişte olması gereken bir harfi tutturdun. Bunu yaparken şuna dikkat etmelisin: Yan tarafta 1 yazıyorsa bu dizilişteki ilk harfin uyuştuğunu gösterir. Yani sırasıyla yapman gerek. Her kelimeyi denemek zorunda değilsin. Kelimeleri seçip yan tarafta üsttekilerle kıyaslayıp uyuşup uyuşmadığını görebilirsin. Deneme hakkın azaldığında terminal içerisindeki bazı kombinasyonları kullanarak haklarını sıfırlayabilirsin. Şifreleri nasıl bulacağını bilmiyorum maalesef.
Rastgele yaparken "Deny, Hero, Best" yaptım açıldı.
Biraz zorlayıcı ama oyun hâlâ iyi, teşekkürler.
- Makaleler
- 4
Kolay terminallerde rastgele yapsan da geçiliyor zaten, deneme hakkın bittiğinde de bekleme süresi fazla değil. Dert değil o yüzden.
Bilmiyorum buradaki terminal biraz zorladı beni.Kolay terminallerde rastgele yapsan da geçiliyor zaten, deneme hakkın bittiğinde de bekleme süresi fazla değil. Dert değil o yüzden.