Fan Control programına geçmek mantıklı mı?

NanoMetre

Yetkin
Merhaba, arkadaşlar sistemde ASUS anakart ve ekran kartı olduğu için Al Suite 3 içindeki Fan Xpert 4 ile GPU Tweak III kullanıyordum ama özellikle GPU Tweak son güncellemelerle fan ayarlarında beni sinir etmeye başladı. Fan Xpert'te de her güncellemede ayarların gitmesi sıkıcı olmaya başladı. Kısaca Fan Control programına geçmeyi düşünüyorum ama daha verimli olur mu? GPU Tweak kaldırsam GPU overclock ayarları var, onu nasıl yapmak lazım? Fikir verirseniz sevinirim.

Kısaca Fan Control programına geçmeyi düşünüyorum ama daha verimli olur mu?
False-positive isini de son guncellemeler ile cozduler. Sistem baslangicinda acilmaya da ayarlayabiliyorsunuz. Bir kere ayarladiktan sonra pek sizi ugrastirmiyor. Oneririm acikcasi.
GPU Tweak kaldırsam GPU overclock ayarları var, onu nasıl yapmak lazım?
AMD GPU'nuz varsa zaten onlari Radeon Software'dan yapmalisiniz. NVIDIA GPU'nuz icin de Afterburner kullanabilirsiniz. Acilista ayarlarinizi uygulamasina ayarlayabiliyorsunuz.

GPU Tweak'in tek artisi ASTRAL vs. gibi modellerde per-pin guc cekisini izleyebiliyor olmaniz. Bunun disinda pek bir esprisi kalmadi acikcasi.

NVIDIA GPU'ya sahibim. ASUS marka olduğu için kendi yazılımı daha stabil (OC açısından özellikle) olur dedim ama tam tersi olmaya başladı. GPU Tweak II son haliyle fena değildi de bu III çıktığından beri bir türlü olamadı. Afterburner'ı da OSD ekranı dışında pek kullanmayınca overclock yaptığını unutacağım neredeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…