Fan yönleri doğru mu?

Kasanın ön tarafında ki mesh aşırı dar sıvı soğutmayı üste takmanda fayda var.

@MotionBlurry, gordugum kadariyla kasanin on paneli mesh degil. Eger on paneli sokulu bir sekilde kullanirim diyorsan arka fan haric butun fanlari ters cevir ama cok tozlaniyor diyorsan veya cikarmak istemiyorum diyorsan bu sekil kalsin. On paneli kapali olan kasalar icin nispeten daha iyi olan bir fan konfigurasyonu su anki hali.

Hocam aslında radyatörü yukarıya taşıyıp üstteki ve kasanın fazlalık olan 1 fanını da alıp ön tarafa takarak bir düzen yapsam olur mu?

@MotionBlurry, sivi sogutmanin pompa blogunu sokmeden sadece radyator vidalarini sokerek uste takabilirsin direkt.

Hocam bu arada destekleniyor denmiş lakin benim zamanında yaşadığım bir sorun geldi aklıma. Şu an görsele baktığımda bile CPU güç kablosu fan hizasında gibi duruyor radyatörün kalınlığı da eklenince sorun yaratmaz mı?

Denemek lazim, belki guc kablosunun hizasinda ama ona temas etmeyecek sekilde montajlaniyordur.

Denemek lazim, belki guc kablosunun hizasinda ama ona temas etmeyecek sekilde montajlaniyordur.

Olabilir, çünkü benim eski kasamda RAM ve güç kablosu yüzünden 2 boşluğa da 120mm takamadığımı hatırlıyorum. Bu boyutta kasalarda genelde bu sorun oluyor.

Hocam şimdi dikkatli baktım ve sanırım takarken o kablo radyatörün arkasında kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…