Vatan'da şu an sadece Rampage victory kasa var. Bendeki Plus modeli ama Rampage sitesinden baktığımda iki kasa da aslında birbirinin tıpatıp aynısı.

Victory egzoz ve 1 intake fan ile geliyor, victory Plus ise egzoz ve 3 intake fan ile geliyor tek farkı bu. Zaten bunlar fason Çin üretimi kasalar oluyor. Şuna bu güncel fiyatını bayılacağıma en kötü Zoko'nun kasalarını alırım en azından daha ucuza biraz daha kaliteli fason modeller.

Hocam sistem özellikleri nedir? Çok yüksek değilse bir süre idare eder kasanız.

Hocam zaten DDR5 sistem toplamıştım indirimle. Yani uzun bir süre bu sistemle idare edeceğim.

ASUS PRİME B650M-R - AMD RYZEN 5 7500F - XPG LANCER BLADE DDR5 CL46 2X16 GB 5600 MHZ - MSİ VENTUS 2X BLACK OC RTX 4060 8 GB - CRUCİAL P3 PLUS 1 TB NVME M2 SSD - RAMPAGE İCEBLADE C7 240MM SIVI SOĞUTMA

Victory egzoz ve 1 intake fan ile geliyor, victory Plus ise egzoz ve 3 intake fan ile geliyor tek farkı bu. Zaten bunlar fason Çin üretimi kasalar oluyor. Şuna bu güncel fiyatını bayılacağıma en kötü Zoko'nun kasalarını alırım en azından biraz daha kaliteli fason modeller.

Vatanın sevmediğim tek özelliği. Elinde Rampage var diye Rampage'i aldırıyor. Şu anki aklım olsa sıvı soğutma değil de hava soğutma alırdım diye düşünüyorum.

Hocam zaten DDR5 sistem toplamıştım indirimle. Yani uzun bir süre bu sistemle idare edeceğim.

ASUS PRİME B650M-R - AMD RYZEN 5 7500F - XPG LANCER BLADE DDR5 CL46 2X16 GB 5600 MHZ - MSİ VENTUS 2X BLACK OC RTX 4060 8 GB - CRUCİAL P3 PLUS 1 TB NVME M2 SSD - RAMPAGE İCEBLADE C7 240MM SIVI SOĞUTMA
1080p kullanıyorsunuz diye düşünüyorum. Baya bi götürür bu sistem. Fakat update yapmak istediğinizde PSU'yu kesinlikle değiştirin.

1080p kullanıyorsunuz diye düşünüyorum. Baya bi götürür bu sistem. Fakat update yapmak istediğinizde PSU'yu kesinlikle değiştirin.

Evet hocam. Zaten dediğim gibi ilk değişikliğim kasa olacak. Ardından güzel bir PSU ve diğer bileşenleri tek tek alacağım ama bunların hepsi uzun vadeli işler.

Hocam dediğim gibi aldığımdan beri sadece şu arkadaki fanı değiştirdim ki ilk başta garibime gitmişti. Ayrıca radyatörü sizce yukarıya takmalı mıyım?

Öne takılan sıvı soğutmayı sokun üst tarafa takın ve üstlekileride öne taklın aksi yönde sıvı soğutma bozulma ihtimali var işlemci ısınır 95 derece filan olur

Şu mu?

Aynen hocam.

Öne takılan sıvı soğutmayı sokun üst tarafa takın ve üstlekileride öne taklın aksi yönde sıvı soğutma bozulma ihtimali var işlemci ısınır 95 derece filan olur

Hocam bu arada macun önerir misiniz 7500F için? Tüm sistemi söküp komple temizleyeceğim.